Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétszünyű kapanyányi Monyók

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Despota!  Először is gratula a blogodhoz, szoktam néha olvasgatni.Most viszont elküldeném a saját történetemet, teljesen friss az élmény, mert ma történt. Hátha tud valaki belőle okulni, illetve a véleményekre is kíváncsi lennék.  2010 nyarán költöztünk a…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Hétszünyű kapanyányi Monyók 2011.01.10 12:18:52
@Mária: Igazad van, Öveges professzor előadásmódja nem a mai fiatalok ritmusában szól.

Éppen ezért írtam, hogy nézzétek meg a www.szertar.com -ot.Egy fiatal srác, fiatalos stílusban mutat be fizikai kísérleteket.

"Mert ha a kutya se fogja nézni, akkor kár bele a sok pénz feleslegesen."

1. MythBusters-t sokan nézik, tulajdonképpen ott is fizikai kísérletek kerülnek bemutatásra.

2. Ha csak egy fiatal is inkább mérnök lesz ennek hatására mint büfé-ruhatár szakos akkor megérte a pénzt.
A mai illúziót FullMoonDog-tól kaptuk."Készítettem egy képet Painten amin optikai dolgokat lehet kipróbálni! A lényeg az hogy a painten van olyan lehetőség hogy kijelölés, a kijelölést mozgathatjuk, na már most ha a vonalas részt mozgatjuk a vele egy részben lévővel…..
Hétszünyű kapanyányi Monyók 2010.06.03 12:45:44
@Victor: itt egy kíváló szótár: dict.sztaki.hu
@parrotman: háá te mit nem értesz????
Hétszünyű kapanyányi Monyók 2010.06.03 17:38:25
Itt is van egy:

blogoscoped.com/files/stripes.html

Jobban kijön itt a jelenség, a lovas képnél sajnos rosszul lett megválasztva a csíkok térfrekvenciája.
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Rengeteg ilyen kép volt már, és rá is jöttünk, hogy ez egy fénykép amit betesznek háttérképnek és aztán megfelelő pozícióba állítják a laptop-ot, de azért ezt egy eleven kutyával nem semmi megcsinálni...
No, a kampánycsendre való tekintettel ma nem politizálunk - nem mintha amúgy nagyon szoktunk volna, de ez ezen a hétvégén kötelező fordulat, nem hagyhattam ki. Könnyed vasárnapi posztként pár munkával kapcsolatos rövid levelet szeretnék megosztani veletek, mert bár nem volt…..
A válság kifejezés már lassan a könyökünkön jön ki, de a hatását még csak most fogjuk igazán a saját bőrünkön is érezni. Amikor valami válságba kerül, akkor nincs mese, változtatni kell...A helyi vállalkozások nehéz helyzete nem csak Magyarországon jelent gondot,…..
A mai képen egy mindenki által ismert személy látható. Csak jobban meg kell nézni.Úgy vettem észre, hogy őrületes találgatás folyt itt, és még mindig nem tiszta mindenkinek, hogy kit kell látni. Nos, ha megfigyelitek, akkor a kép közepén ott van Jézus...
A mai napra adagolt szívösszetörős videónkat a Magyarországon méltatlanul el és meg nem ismert David Gordon Green 2003-ban készült All the real girls című filmjéből loptuk. A szívszaggató kisvárosi filmben egy fiú meg egy lány szerelmesek lesznek, aztán meg nyilván…..
Hétszünyű kapanyányi Monyók 2007.08.01 20:05:28
Ismét egy szép szilveszteri történet, mindig nagyon örülünk, amikor az ünnepek hatására őszinteségi rohamok jelentkeznek. Mert hiába hisszük, hogy már sínen vannak a dolgok, sose bízzuk el magunkat! Nagy eséllyel úgyis csak jól pofára ejtenek majd minket a végén - csak…..
Persze lehet hosszan és unalmasan szakítani, esetleg egymást szétcincálva, de minek, ha lehet  gyorsan és egyszerűen? 5 éve történt, találka este a Márti Borozóban, laza szombatnak indult. Ő kicsit feszültnek tűnt, két hetes kapcsolatba ez még belefér- gondoltam én.…..
Hétszünyű kapanyányi Monyók 2007.07.03 20:25:54
És megjött az első celebszakítás!! Éjjen-éjjen. Az idegesítően, testét dobálva zenélő Edvin Marton most csajozik. És kordokumentumként megtudtuk minden idők legjobb lekoptatós dialógusát is.  Szakított már sztárral? Rúgta már ki Önt egy igazi storymagazin-szintű…..