Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marselluswallace

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre nagy nehezen vége lett a választásnak és a velejáró plakát-, ígéret-, buzdítókampánynak, amit már mindenki a háta közepére kívánt. Fellélegeztünk, örültünk, hogy őszig nyugtunk lesz, de persze nem... egy szoci, ráadásul vereséget szenvedett szoci politikusnál nincs…..
marselluswallace 2010.04.28 12:19:11
  Nem hittünk a szemünknek, mikor a szokásos reggeli kaviározás közben rápillantottunk a Népszava mai címlapjára. Az elmúlt nyolc év Gréczy Zsolt-publikkal díszített kormánynyalását végre tökös ellenzéki hangnem váltotta fel! A címlapon rögtön egy épületes…..
"Magyarországon a mai napon az emberek ereje legyőzte az oligarchákat" - jelentette ki Orbán Viktor. Vajon két kivétel sem lesz?Széles-mosolyKözös öröm Demján SándorralKét ilyen kiváló "nemzeti" oligarchát csak nem kéne kiközösíteni. Demján sok egyéb …..
Az fővárosi MSZP szusszanásnyi időt sem hagyva ellenfeleinek, az országgyűlési választás másnapján máris ráfordult az őszi önkormányzati választásra. A biztató eredmények hatására Horváth Csaba csöppet kiengedve, meglazított nyakkendősen, arcán optimista mosollyal vághat…..
A fidesz egyetlen vesztesre álló országgyűlési képviselője, az angyalföldi Spaller Endre kampányzárót tartott. A kerületi kampányrendezvények hangulatát felülről, színvonalát alulról suroló rendezvényt azonban nem Pataky "Isten, haza, asszisztens" Attila beszólásai…..
Durva Évekig marad a szar 2010.04.16 10:04:00
Az utóbbi hetekben pártállástól függetlenül kérdezgettek engem, hogy akkor most ha nyer Orbán, akkor jobb lesz-e. Sajnos mindenkinek elszomorító választ tudtam csak adni. Az viszont engem szomorít el, hogy felnőtt, érettségivel rendelkező embereknek alapvető fogalmuk sincs az…..
Greyhound blog A zújerő 2010.04.07 14:41:00
Facebookon találtam ezt a gyöngyszemet :) A Best of Jobbik gyűjtemény, kicsit humorosabb köntösben...  ..
Tudom, hogy ezzel nem szoktak büszkélkedni, de sosem szerettem az Úri murit. Tisztában vagyok a regény jelentőségével, irodalmi kánonunkban elfoglalt helyével, de ettől még nem szeretem, s ezen a Nemzeti Színház előadása sem tudott változtatni.  Arra a kérdésre, hogy miért…..
  Hatalomra kerülése esetén aktív térségi politikára készül az ellenzéki párt, amihez az egyik fő eszköze a 2011-es uniós elnökség lehet - értesült a Mandiner. A Fidesz külügyérei szerint a szomszédos országok közül Szlovákiával továbbra is feszült maradhat a…..
Durva Cusista kommunikáció 2010.04.01 10:24:00
Budai Bernadett egy meglehetősen kényszeredett megoldáshoz folyamodott, amikor az MSZP nevében kellett kommentálnia az egykori aranyifjú elsőfokú ítéletét. Valahogy nem is volt tiszta, hogy a szóvivő védőbeszédet tartott, vagy mocskolódott. Aztán rájöttem, hogy mindkettőt,…..
Vadai Ágnes honvédelmi államtitkárasszony aggódik. Mondhatnánk, hogy jogosan, elvégre csak pár napja volt a kecskeméti malőr, a ZMNE rektora már hetek óta előzetesben van, a Kalasnyikov-bizniszre is emlékszünk még, és a minisztériumot még mindig a részeges Szekeres vezeti, de…..
Bábolna egy Komárom-Esztergom megyei kisváros, neve az Állami Gazdaság és a Ménesbirtok kapcsán lett közismert. Termőföld, shagya-arab, csibék, és termőföld, termőföld..... Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere 2007 márciusában az önkormányzat döntése alapján…..
Talán sokan már nem emlékeznek (bevallom, én csak 1-2 éve hallottam róla először), de Morvai Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom EP-képviselője és köztársasági elnök-jelöltje a 90-es években a melegek jogainak egyik magyarországi szószólója volt (ami annak fényében…..
A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor:  ..
A poszt egy hatrészes sorozat első darabja, a folytatás szerdán jelenik meg. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy hitelességire. Ezek alapján érvelek amellett, hogy…..
marselluswallace 2010.03.30 09:45:48
@Félkupica_Fehér_Főnök:
Maximálisan eyget értek Veled, és pont ezért nem támadnám a fideszt azzal, h nem igazán mond semmit! A nagy szavakat, ígéreteket - amik számomra üresek - már elhintette a politikai paletta többi képviselője. A kérdés csak az, h mennyire hitelesek ezek?
"A sorozatosan napvilágra kerülő BKV-botrányok miatt a Fővárosi Közgyűlés 2009. november 26-án életre hívott egy vizsgálóbizottságot, a BKV Zrt.-nél kitudódott, a BKV Zrt.-t érintő szabálytalanságok munkajogi, polgári jogi és esetleges büntetőjogi vonatkozásainak…..
marselluswallace 2010.03.26 15:16:27
@==T==:
persze, amennyire a kuruc hiteles!:0)
Azon egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Zsótér idén is meghívást kapott a POSZT-ra. Az Örkény Színház társulatával készített Arturo Ui-ról csak jókat lehetett hallani, számítottam a pécsi szereplésre. Az sem szokatlan, hogy egy rendezőtől két előadást is beválogatnak, de…..