Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonijani

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is "  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet!"  (Lars Brady)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni, rakunk valamit, vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A korong rizikós sport,mert mindig valami váratlan eredmény talál napvilágot." (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia". (bakker)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..
tonijani 2013.03.02 13:01:05
www.sportfogadas.org/?ref=tonijani
Ja és real-barca DNB H 2.1 :-)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést:-) " (sebig)..