Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aPollo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Elhunyt Alexis Arquette. Halála okát nem hozták nyilvánosságra. A színészdinasztia tagja kérésének megfelelően testvérei, Patricia, Rosanna, David és Richmond körében, békésen távozott az élők sorából, miközben David Bowie Starman című dala szólt. A magyar nézők leginkább Az utolsó kijárat Brooklyn…..
aPollo 2016.09.12 15:33:13
A roppant nyári időjárás folytatódott a hétvégén, ami magában foglalta a gyereknapot is. Ezen két tényező a két fő premierre mondjuk nem gyakorolta hatását, hiszen a Warcraft: A kezdetek igencsak blockbusteri startot jegyez több mint 100 millió forinttal, miközben a Rendes fickók is megalapozta…..
  Bombaként robbant a hír pár napja, miszerint Spielberg és Harrison Ford is visszatér az Indiana Jones 5. részére. A Kristálykoponya királysága címet viselő negyedik epizód bevételeit tekintve sikeres volt, ám megosztotta a rajongókat  - az eredeti trilógiához persze nem ért fel, de baromságai…..
A Deadpool tán még szédítőbb iramban tör előre Magyarországon, mint Amerikában, miközben a top 10-be egyetlen premier tudott beférkőzni: a Spotlight - Egy nyomozás részletei kielégítő bemutatkozáson van túl. A Hókirálynő 2. című rajzfilm elődjéhez sem tudott felérni, a tessék-lássék módra mozikba…..
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
Csak nekem sok a duma? Biztosan ismernem kéne a játékot... Na mindegy, talán lenyomja a premierhétvégén a Szemfényvesztők és a Démonok között második részét. Magyar bemutató: május 26. Az két héttel az amerikai előtt lesz. ..
Megjelent a SPECTRE legújabb előzetese! Sam Mendes tegnapelőtt fejezte be a forgatást, majd azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy ez volt a franchise utolsó darabja, aminek a rendezését vállalta. Hozzátette, hogy bár ugyanezt mondta a Skyfall után – kapott is ezért a barátaitól az arcára…..
...Independece Day: Resurgence. Ezt foglalta le a 20th Century Fox a jövő nyáron, húsz évvel az első rész után érkező idegeninváziós filmnek, amelyben visszatér Bill Pullman, Jeff Goldblum, Judd Hirsch és Vivica A. Fox. Az utóbbi egy-két hét fejleményeinek fényében még nagyobb…..
A Warner végre publikálta a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala hivatalos szinopszisát, ami a megelőző számítgatásoknak megfelelően héroszok összecsapását vizionálja a jövő tavaszi premierdátummal rendelkező mozgókép tartalmaként. Hangulatban tökéletesen passzol a pár…..
aeon flux bruce willis 60 2015.03.29 12:40:00
Éppen tíz napja annak, hogy az egyik kedvenc szupersztárunk, Bruce Willis betöltötte hatvanadik életévét. Gazdag volt ez a hat évtized, és mindenekelőtt mozgalmas. Végignézhettük, hogy lesz a nyugat-német csecsemőből simlis, egy fehér trikós akcióhős, a lecsúszott zsaru…..
Még több mint egy év van hátra Batman és Superman első összefeszüléséig, és az első előzetes bemutatója még mindig várat magára (pletykálták már A hobbit elé, aztán a Jupiter felemelkedése kísérőjeként /ez a film tuti jól járt volna vele/), és a népek zúgolódnak. Ezt…..
Két hónappal ezelőtt Neill Blomkamp azt nyilatkozta, hogy egy ideig dolgoztak egy újabb önálló Alien-film tervein, amelybe visszatért volna Sigourney Weaver, és ami teljesen független lett volna a Prometheustól, de sajnos a terv kudarcba fulladt. Nos, mégsem. A Fox végre pontot rakott a…..
Tudom, hogy a blog olvasói között az az általános vélemény, hogy ma már csak a hülyék vesznek nyomtatott gamer lapot, de akkor is van itt valami, ami érdekes fejlemény: a Gamestar mostantól nem ad lemezmellékletet az újság mellé. Na, azért nem ment el az eszük teljesen,…..
Miután az X-Men kezdetek olyan csúnyán elbánt Deadpool karakterével - érted, még a nagydumás száját is befogták -, a rajongók jóvátételt követeltek, és így volt ezzel a figurát megformáló Ryan Reynolds is, aki 2011 óta dolgozik egy Deadpool spinoffon Tim Miller FX-guru…..
...ha már Star Wars: újabb színészekkel bővült a VII. rész egyébként is impozáns szereplőgárdája. Lupita Nyong'o (12 év rabszolgaság) Oscar-díját valószínűleg még be sem lepte a por, így az egzotikus szépségű színésznő az egyik legforróbb matéria Hollywoodban, nem…..
Eddig csak nem hivatalosan nevezhettük Batman Vs. Supermannek az izé... Batman és Superman főszereplésével készülő, 2016. májusában bemutatandó Zack Snyder-mozit, ám a Warner ma végre bejelentette a film végső címét, melyet még egy hivatalos logóval is megspékelt. Nos tehát,…..
Miközben a jó nép arra vár, hogy Godzilla betrappoljon a mozikba, addig a Paramount marketingesei sem ülnek ölbe tett kézzel: tegnap új plakáttal (yihaaa!) és három új képpel (Stellaaa!) jelentkeztek Transformers-ügyben, ma pedig bejelentették, hogy a film soundtrackjén…..
Miután 190 millió dolláros költségvetésével szemben Amerikában alig tudta csak magát átküzdeni a 100 milliós bevételi határon, az elemzők egyértelmű bukásként könyvelték el a Tűzgyűrűt, és Guillermo del Toro hiába is beszélt arról, hogy Travis Beacham íróval közösen…..
aeon flux arany málna díjak 2014 2014.03.02 09:05:00
A sok jó között időzzünk el a legrosszabbaknál egy pár perc erejéig. Igen, kiosztották a hírhedt Razzie Awardsot, azaz az Arany Málna díjakat. Az idei díjszezon tükrében talán nem okozok meglepetést azzal, hogy itt is borult a papírforma...  Legrosszabb filmAfter EarthGrown…..
aeon flux godzilla birodalma (2014) 2014.02.24 16:10:00
A Tűzgyűrű okozta méretes csalódás után meglehetősen távolságtartóan közelítettem meg Gareth Edwards Godzilla-remake-jét, és erre az "utálom a Monsterst" mantra is erősen rásegített, aztán a trailerek komolyságát látva kissé megtört bennem az ellenkezés, és tessék, itt…..
IDDQD Húszéves a PC Guru 2012.06.07 11:15:00
1992 júniusában elindult, és azóta kisebb kilengésekkel ugyan, de tartja magát a nyomtatott gamersajtó egyik oszlopa, a PC Guru. Tavaly nagyjából ilyenkor épp arról volt szó, hogy bedől az újság, még mi is vertünk néhány szeget a lap koporsójába, de soha ne tévedjünk kisebbet…..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..