Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cogitoergosum1

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én egy 28 éves nő vagyok és az a helyzet, hogy én sem találok munkát már 3 éve.Nekem van egy érettségim van egy lakberendező és lakberendezési cikk eladó bizonyítványom és nagyképűség nélkül mondom de jó virágkötő is vagyok.Én sajnos csak az alkotáshoz értek.Szeretek…..
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
A volt főnököm elbocsájtott. Egy kisvárosban lakom, és többször találkoztam a volt kolléganőimmel, akik tartják a kapcsolatot a volt főnökükkel.Ők már mind elmentek nyugdíjba 2-3 éve. A volt főnököm tőlük tudta meg, hogy hol dolgozom, és mivel nagy az ismeretségi köre a…..
Megtörtént, ami a blog történetében eddig még nem. Megírtuk az első reklám-postunkat. Nem pénzért. Olvassátok. "Kalányos István Ákos 9-éves, Somogy-megyei fiú. Betegsége 2010. juniusban derült ki, azóta a Pécsi Gyermekonkológia kezelése alatt áll. A szülők elváltak,…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Szegény Mongolian BBQ múltkor kapott az arcába, pedig kizárt, hogy embert egyenek a felszolgálók. Szilvinek nagyságrendekkel pozitívabb tapasztalata volt velük:A Márvány utcai Mongolian BBQ-t szeretném kicsit megvédeni. Én 3-4 alkalommal voltam már ott, utoljára tegnap (11.21.) este.…..
Sziasztok!   Segítsetek ha tudtok, mert nem vagyok benne biztos, hogy a cég ahol dolgozom szabályosan, és törvényesen jár el. A cég ahol dolgozom rendszeresen, ellenőrzi az öltőző szekrényeket a dolgozó jelenléte nélkül.   A lakatott, levágják, ha nincs náluk a…..
Sziasztok! Gépkocsivezetőként dolgozom egy cégnél 29 éve. soha semmilyen elmarasztalásban nem volt részem. Korábban egy autó daruval dolgoztam ami úgymond az enyém volt, de soha nem írtam alá semmilyen papírt , hogy anyagi felelősséggel tartoznék, vagy az én „nevemre“…..
Csatlakozás     Tisztelt Cím,   Kérdésem lenne a következő.   Három műszakos rendben dolgozom, egy vasszerkezeti gyárban, napi 8 órát. Egy héten délelőtt, egy héten délután majd egy hetet éjszakában, aztán elölről. Mikor pár hónapja ide jöttem dolgozni,…..
Rengeteg reakció érkezett arra posztunkra, amelyik az Aeroviva Párizsban rekedt 9 utasának kalandjaival foglakozott. Alant olvasható a cég reakciója, csonkítatlan formában, Zsuzsa levelére: Az Aeroviva Utazási Iroda válasza: a Párizsból hazatért utas írására reagálva az…..
cogitoergosum1 2010.04.22 19:58:00
@muhaddib: a kérelemmel kapcsolatban nagyon tévedsz. Itt a cégnél Swiss, Lufthansa és Air France törölt járatai voltak a kollegáknak.

A Lufthansa adott vonat vouchert Frankfurt-Zürich viszonylatra és ezen felül visszatéríti a cégünknek a visszaúti jegyárat, mert csak a visszaút maradt el.

A Swiss a Los Angeles-Zürich kedd helyett ma jön vissza a kollega, az átfoglalás ingyenes volt, szálloda a Swiss költségére. Egyéb utak átfoglalását költség nélkül megcsinálták.

Air France Zürich-Párizs-Zürich, meg kellett előlegeznie a kollegának a vonatjegy árát, amit az Air France megtérít.

Nem vagyunk utazási iroda csak kikérdeztem a szervezőt.
Ez nagyjából így lenne normális. Nem értek egyet azzal, hogy az utazási irodáknak nincs felelősségük, hiszen ha valaki prémium szolgáltatást választ felárért, elvárhatja, hogy gondoskodjanak róla akár vis major esetén is. Hiszen többnyire azok utaznak irodával, akik nyelvismeret vagy tapasztalat hiányában nem merik maguknak megszervezni.
A normálisabbak nyilván belekalkulálják az árakba, hogy az utak X %-a vesztességes lesz, az előre nem látható körülmények miatt, és ilyen helyzetben saját zsebből is besegítenek.
Ha valaki Kínából az Interneten rendel telefont akkor sok meglepetés érheti. Főként, ha a vámhivatalnál derül ki, hogy hamisított a termék. De az ügyvédi fenyegetésben foglaltak talán egy kicsit túlzásnak tekinthetők. Tisztelt Zugügyvéd!A tegnapi napon szomszédom adott át…..
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..