Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.B.

29 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves "erre az oldalra tevedo kivancsi olvaso"! Egy ideje nem irtam ebbe a blogba, mert nem volt mit irnom. Nem jutott eszembe ujabb kiserlet. Aztan olvastam egy cikket, mar nem tudom, melyik ujsagban, nem tudom, milyen temaban, ami a lenyeg: megemlitettek benne, hogy a tulzott…..
Sajnalom, hogy ilyen sokaig nem irtam. Lehet sejteni az okat. Bujkaltam, mert megsem ugy sikerult a kiserlet, ahogy vartam, es kozben remenykedtem, hogy fordul a kocka, es ha legkozelebb bejelentkezek, jo hirt oszthatok meg veletek. A borom egyenletesebb, simabb. Nem multak el a pattanasok,…..
Ket uj picike pattanas van az allamon, jobb oldalt. Ettol eltekintve nincs uj. A borom tovabbra is olajos kicsit napkozben. A ligetszepe tovabbra is visszatartja a pattanasok nagy reszet. Azon nem lepodom meg, hogy nem mindegyiket, mert haromfele tapasztalatot olvastam ezzel a taplalekkiegeszitovel…..
Valami tortent, valami jo. Amikor mar azt hittem, hogy ennel mar csak lejjebb csuszhatok, megtortent a csoda.A borom lecsillapodott. A pattanasok folyamatosan leszaradnak, es joval kevesebb lep a helyukbe. A borom olyan szepen es fiatalosan csillog, mint a Roaccutan idejen. Naprol napra boldogabban…..
Teljesen jogos, amit Cerika felvetett a kommentjeben, amit egy masik bejegyzeshez fuzott. (aszepborert.blog.hu/2010/05/08/ligetszepe_olaj_terapia_1_nap#comments ) Kivancsi, mennyire volt pattanasos az arcom elotte.Az elejen, amikor meg csak gondolkodtam arrol, hogy blogban kene rogziteni a…..
Jo hosszu angol neve van. Ajandekba kaptam 2 Clinique termek vasarlasa utan. Pontosan egy hete, es 5 nappal ezelott el is kezdtem hasznalni.Azzal kezdem, ami nem tetszik benne. A megtisztitott arcborre kell felvinni, mielott magadra kenned a kremet. Sajnos egy olyan reteget kepez a boron, hogy azon…..
A homlokomon nem jelent meg uj pattanas. Az arcomon viszont igen. A jobb oldalon, lent, 3 darab. Kicsikek, alig latszanak, de ott vannak. Osszessegeben azonban meg mindig jobban allok, mint nehany nappal ezelott.Tovabbra is szedem a kapszulat. Es varok. ..
Ezt az elado holgy ajanlotta a pult mogul. Eredetileg egy masikat gondoltam ki magamnak, de o ezt ajanlotta. Bizom a tudasaban es a tapasztalataban, ugyhogy megfogadtam a tanacsat.Jol tettem. 5 percig kell az arcon hagyni, utana le is lehet mosni. Amikor lemostam, a porusaim lathatoan kisebbek…..
Ebben a bejegyzesben megirom, mit tapasztaltam eddig a Clinique arcradir hasznalata kozben.Alig egy hete dontottem ugy, hogy adok neki egy eselyt. Az elozo szappanos erzesu es hatasu volt. Gondoltam, hatha ez (is) a baj.Felvitele konnyu. Eleg ket egesz pici kigyocskat kinyomnom az ujjam begyere,…..
A borom tovabbra is pattanasos, zsiros. Ugy nez ki, hogy beallt erre az allapotra. Ahogy fentebb irtam, nincsen semmi lenyegesebb valtozas. Azt kell tapasztalnom, hogy az, hogy egeszsegesen etkezem, elegendo folyadekot viszek be a szervezetembe (a masfel liter minden nap megvan, nem olyan…..
A pattanasokat/mitesszereket nem szamolom, mert lehetetlen. Olyan sokan lettek, hogy komolyan keptelenseg. Egyetlen jo hir, hogy egyelore megmaradtak a homlok es all kornyeken, az arcra nem kusztak at. Ma ugye lementem a dokihoz. Kertem, hogy irjon fel nekem Diane35-ot. Ramnezett, es azt…..
Eloszor is sajnalom, hogy nem jelentkeztem ilyen hosszu ideig. Visszajott par pattanas, es ez annyira elkeseritett, hogy nem volt kedvem megirni a negativ valtozast.Az elejen azt mondtam, ket hetig tart majd ez a kiserlet. Ezt meg hosszabbitottam, ket okbol is. Nehany napja elleptek az allamat es a…..
A.B. 2010.04.29 01:22:21
@Anitat: Tul sok a csabitas. Es hamar meg is lehet ehezni. Plusz hirtelen olyan nehez hus nelkuli eteleket kitalalni. Azert, ha egyszer ujra nekigyurkozol, sok sikert!
A borom allapota lenyegesen rosszabbodott. Az allamon csak ugy tobzodnak a pattanasok.Kezdem elvesziteni a hitemet. Szerdan lemegyek az orvoshoz, es felirattatom vele a Diane35-ot. Az egy fogamzasgatlo, amiben olyan hatoanyag is van, amely megallitja a bor folosleges zsirtermeleset. Sokan irtak a…..
A homlokomon lenyeges valtozas nem tortent, nincs uj pattanas. Az allam viszont rendetlenkedik. Egyre tobb rajta a mitesszer. Az arcomon korabban megjelent egy-egy pattanas leszaradt magatol par nap alatt. Termeszetesen nagyon faraszto es idoigenyes osszeirni a napi feherje, zsir, stb…..
A borom allapota lenyegeben semmit sem valtozott. Nem tudok uj pattanasrol, de a regiek sem szivodtak fel. Nagyjabol ugyanolyan ketsegbeejto.De folytassuk a kiserletet es ne torodjunk ilyen kicsinyes dolgokkal! :)Ime a mai napom fogyasztasa eddig (mar este 8 van, nem hiszem, hogy barmit is enni…..
Ime a nulladik napom. Azert csak nulladik, mert a kituzott celt, a tokeletesen egeszseges taplalkozast nem sikerult ma elernem. Azert belefoglaltam egy tablazatba a mai napi fogyasztasomat az alabbiakbol (az adatokat gramban kell erteni). A szamolasban nagy segitsegemre volt egy angol nyelvu konyv:…..
Amikor is megprobalunk megfelelni az Europai Unios iranyelveknek, es mindenbol pont annyit enni naponta, amennyit ok egy egeszseges embernek megkivannak. Bemasolom ide a tablazatot, amelyet az eufic.org oldalan talaltam.   INBÉ-k felnőttek részére…..
A borom allapota rosszabbodott. A homlokomon a bor egyenetlenne valt, olyan rucskos. Mitesszerek es pattanasok valtogatjak egymast rajta. El kell kepzelni egy terkepet, ahol a kisebb es nagyobb varosok fel vannak tuntetve, pont ilyen. Kijott 4 nagy es piros pattanas a homlokomra. Az arcom jobb es…..
Ebben a bejegyzesben leirom, hogy milyen eszkozokkel es milyen eredmennyel harcoltam eddig a zsiros bor es a pattanasok ellen. Sokaig fogalmam sem volt, mit kezdjek az olajosan csillogo homlokommal, es az ott tanyat vert sok tucat pici feher mitesszerrel. Senki sem igazitott el az arcapolas…..
HeStyle Olvadó napszemüveg 2010.04.03 15:00:00
Ann-Sofie Back általt tervezett aviator stílusú napszemüveg, "olvadó" lencsével. Piros és fekete színben kapható. Ötletes és egyedi az tény. Hordanátok? (kép: luxist)..
A.B. 2010.04.04 22:25:43
A jobb halantekomon reggelre megjelent egy kicsike pattanas. Az a fajta, amit nem lehet kinyomni, de pont akkora, hogy idegesitsen. A baratait viszont nem hozta magaval. Nem rossz.Mar egyre kevesbe tudom, mit fozhetnek a hus mellozesevel. Korabbi bunos eletemben minden nap fogyasztottam hust.…..
Ha mar itt vagyok a gepnel, megragadom a lehetoseget, es irok par mondatot a korrektorrol, amit eppen most hasznalok.Mar lassan megvan ket honapja is, es nem latom, hogy nagyon ki akarna fogyni. Pedig hasznalom rendesen. Van mit eltakarni. Eloszor a kulcsinrol irok. Nekem egybol megtetszett a…..
Nem volt uj pattanasom ma reggel. Amik megmaradtak a dicso multbol, folyamatosan sorvadnak el. Viszont: a mitesszerek tovabbra is ott henyelnek a homlokomon, ma reggelre pedig az allamon is felbukkantak.Reggeli arcmosas kozben vettem eszre. Mikozben az arclemosoval finoman dorzsoltem a problemas…..
Kellemes Husveti Unnepeket kivanok minden kedves ide tevedo internetezonek! A zold hatter a fuvet szimbolizalja, a piros betuk pedig a festett tojasokat. Vagy inkabb bevagjak ide egy kepet? Nahat, sikerult! Jeeeeee! Nagyon orulok. Remelem, nektek/onoknek is tetszik. Szinesek, es ha messzirol…..
Sajnos kifelejtettem az ejszakai tisztito zselet. Egeszen uj, ugyhogy valamennyire ertheto, hogy kifelejtettem. Ime: Extra cucc: Dermalogica Overnight Clearing GelKorul-belul 5 napja hasznalhatom, nem tudom pontosan. De maris latok eredmenyeket. Irtam mar korabban, hogy azt vettem eszre, hogy…..