Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rℯx

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a hazai lakáspiac epicentruma Budapest. Ez az a hely, ahol az egyetemisták legnagyobb számba előfordulnak, itt dívik leginkább a rövidtávú lakáskiadás, itt összpontosulnak a befektetők és az ország legnépesebb városaként ez kecsegtet a legváltozatosabb munkák…..
Keddre virradóra az LMP hirtelen kiesett a 2018-as parlamentből. Hajnalban került ki az Indexre az interjú, amelyben Schiffer András bejelenti: lemond LMP-társelnöki posztjáról és parlamenti mandátumáról is. Az őszi ülésszakban már nem lesz ott a patkóban, nem tesz fel kínzó kérdéseket…..
Őszintén szólva nem hiszem. Pukli úr politikai szereplővé vállt. Az oktatás kapcsán akad egy politikai és szakmai elemekkel tarkított vita. A jogszerű sztrájk és számos jogszerű tiltakozási forma kapcsán azt természetesen mindenkinek tűrnie kell. Amikor viszont "kreatív" ötletek jönnek elő akkor…..
Rℯx 2016.05.27 16:28:04
@BircaHang Média szerkesztősége: Nem csoda. Az viszont igen, hogy miképp tudott magának követőket találni az eszement baromságaihoz.
Miután Orbán és haverjai ellopták a magánnyugdíjunkat, most azt akarják, hogy a mai harmincas-negyvenes-ötveneseket a gyerekeik tartsák el, hiszen állami nyugdíjra nem, vagy csak megalázóan kevésre számíthatnak. Ébresztő! Hatalmas társadalmi katasztrófa közeledik! Te tényleg azt hitted, hogy lesz…..
Rℯx 2016.05.25 21:58:33
@hussarX: Valahogy így, igen.
A jelenlegi magyar kormány mindig ügyesen használta ki azt az emberi tulajdonságot, hogy minél kevésbé ismerünk valamit, annál jobban félünk tőle. Ennek legékesebb bizonyítéka a menekültválság volt, amikor messziről jött emberek ismeretlen kultúrával és vallással kopogtattak a határainkon, hogy…..
Rℯx 2016.02.13 09:35:04
@mirhó: Még tart a sabbat, ilyenkor nem lehet kormányt buktatni, na de majd hétfőn! Na, akkor aztán már tényleg megbukik a Patás!
bircahang A pedagógusfegyver 2016.02.13 09:09:00
A ballibek kibiztosították a pedagógusfegyvert, de ez fordítva sült el, s most halálgágognak. Láttuk ugyanezt már az internetadónál, s már unalmas kissé a ballibek határhatalan hatalomvágya. Igazuk van a tüntetőknek? Pár dologban igen, pár dologban meg nem. A probléma gyökere…..
Rℯx 2016.02.13 09:29:12
Tegnap este békéltetésre vállalkozott Kálmán Olga. Az ATV műsorvezetője élő adásban kérte meg Kiss Lászlót, az úszók szövetségi kapitányát, ugyan hívja már föl az Egyesült Államokban időző Hosszú Katinkát, hátha zöldágra vergődik vele. A telefon kicsengett, de nem vette föl senki. Már a közvetítési…..
Rℯx 2016.02.13 05:14:46
A migránsválság tavaly nyári kezdetén hetente ezerötszáz menekült érkezett Svédországba. Augusztusban heti háromezren. Szeptemberben minden héten hatezren. Októberben már tízezren lépték át a határt hétfőtől vasárnapig. Svédország - persze a lakosságszámhoz viszonyítva - dupla annyi menekültet…..
Rámegy az ember a majdnem 2 hete megszűnt NolBlog oldalára és mit lát? Álblogot elsősorban. Lássuk miből is áll a tartalom. A Népszabadság szerkesztőségi munkatársának repülésügyi cikkei most is jelen vannak. Továbbra se érthető persze, hogy minek kell egy szerkesztőségi…..
Oly nagy vagy, és oly nagy a dühöd is. Megértem. Te valahol politológus is vagy, nemcsak az általános gyűlölet beszél belőled, hanem a személyes düh és a sértettség is, hozzáértő szakértelemmel, történelmi szemelvényekkel alátámasztva. És hát hol van hozzád képest holmi…..
Ugye emlékszünk még Balogh Józsefre és az ő vak komondorára? És a pécsi civileket lehazaárulózó Fodor Ibolyára? Végképp beállt ezeknek a Fideszt lejárató közszereplőknek a sorába Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező borász, akiről nehéz eldönteni, hogy mi…..
Rℯx 2015.10.07 23:26:00
A formabontó, punk, modern, világpolgár online újságíró és megmondóember. Polihisztor és poliglott, minden terület ismerője és kritikusa. És persze a slepp.Családi hátterének, környezetének köszönhetően, külső körülmények szerencsés összjátéka folytán akár több…..
Az idei kampány sajátosságából következik, hogy akár ma is lehetett volna a választás előtti szombat: annyira semmi nem történt a belpolitikában, hogy ezt akár a kampánycsend számlájára is írhattuk volna. Igen, tudom, a terézvárosi időközi önkormányzati választás miatt…..
A drótkefefés bajszú Kövér Laci nem érti, hogy mért pont őt éri a legtöbb kritika a jobbik irányából. A válasz egyszerű: mert minden bizonnyal ő a fidesz kijelölt jobbik provokátora. Vona Gábor a beszédeiben a határon túliak autónómiájáról beszélt miközben Gaudi már a…..
A szocialisták - hm - miniszterelnökjelöltje (azért a hm, mert a hivatalos jelöltség nem fejezi ki azt, hogy valójában az áhított pozíció elfoglalására nagyjából annyi az esélye, mint hógolyónak a pokolban) még kihasználta a parlamenti többség kétélű fegyverét, és…..
Rℯx 2010.03.26 17:12:41
@eMM2: Sajnos igen.
Bírom ezt az álnaivitást, amellyel a sajtó rácsodálkozik a különböző bkv-s ex-főmuftik történeteire. Loptak a BKV-nál? Tényleg?Most a lebukott cinkosok, hogy mentsék eléggé sáros irhájukat, sorra köpik be főnökeiket. Balogh Zsolt immáron legendás nokiás dobozos interjúja…..
Rℯx 2010.03.26 00:48:17