Regisztráció Blogot indítok
Adatok
impartialis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szkeptikus Klub 2010. március 16. kedden, 18 órakor: Beszélgetés Dr. Fenyő Mártával, a polarizált fényt használó terápia feltalálójával A polarizált fényt sugárzó Bioptron lámpa a forgalmazó állítása szerint hatásos allergia, depresszió, kimerültség, fájdalmak, krónikus (pl. ízületi) gyulladás,…..
impartialis 2010.03.26 14:14:54
@tamaskodo:
Tisztelt tamáskodó!
A témához nálam sokkal jobban értő fizikus (fénytan), orvos (sebészet, bőrgyógyászat, traumatológia), munkatársaimmal alaposan tanulmányoztuk ezeket a publikációkat illetve a termékkel kapcsolatos független kockázati elemzéseket.
Valós tudományos háttér és eredmények nélkül nem vágtunk volna bele az üzleti beruházásba. Újra megemlíteném, hogy igen kiterjedt klinikai kutatási és illetve tudományos cikk referenciaanyag/forrás áll a téma iránt érdeklődők rendelkezésére.
Felsorolásomban néhányat kívántam bemutatni ezek közül annak minden fajtájából (kontrollált, randomizált, összehasonlító, kísérleti, keresztezett, I. és II fázisú klinikai kutatás) .
Ha tényleg a téma iránt érdeklődnek akkor off-line szívesen elküldöm Önöknek a teljes, a Bioptron polarizáltfény-terápiás rendszerrrel végzett kutatások témába vágó szakirodalmi gyűjteményét (core literature). Álláspontjukat továbbra sem értem, de talán érdemes lenne egy Bioptron készüléket kipróbálniuk.
impartialis 2010.03.26 14:17:56
@Hraskó Gábor:

Tisztelt Hraskó Gábor!

Nem tudok Dr Fenyő Márta nevében nyilatkozni, mivel nem voltam jelen ezen a fórumon ahol ez elhangzott. A kutatásait olvasva mi nem ezt a álláspontot véljük megfogalmazódni.