Adatok
Roli R
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Hogy kell-e báránygyomor a sajtkészítéshez? Számít-e a penész színe a sajton? Tényleg van karamell ízű, meg élő kukacos sajtféle? Egyébként is, mi a különbség a Brie és a Parmezán között, és melyik évszakban érdemes Rokfortot venni? Ha ezekre a gyötrő kérdésekre ébred…..
Roli R
2010.06.09 18:48:43
Üdv mindenkinek!Én is szeretem a sajtokat de a napokban ettem egy bűnszart mert mint kiderült a kedves "sajtmesterúr" túl pénzéhes lett és nem érlelte meg rendesen.Már olyan penészek is jelentkeztek rajta amik nem igazán egészségesek.Ha pedig megmeri említeni az ember neki hogy az általa készített termék kritikán aluli még fel van háborodva, /persze nem kóstolta meg a munkáját/. Csak fel szeretném hívni mindenki figyelmét a kontárokra és a magukat sajtmesternek hívott pancserekre akik ételmérgezéseket okoznak mint pl ez az úr akit Sándor Tamásnak hívnak Egerből.
Nem is először, hanem pontosan hatodszorra hívta össze a nagyérdeműt a Tokaji Borbarátnők Társasága. Most már szinte törvényszerű, hogy ha bál van, akkor hó is van. Így volt ez most is, ám ennek ellenére megtelt a tokaji Kulturális Konferencia Központ (volt zsinagóga), ahol…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz