Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jhfotó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réka osztályát jól megszívatta a fotós cég, akiket a tablófotózással bíztak meg. Mondjuk azt, hogy így felnőttkoruk hajnalán ez volt az első seggberúgás amiből tanulniuk kell: legközelebb előre mindenben megegyezni, szerződést kötni, igazunkért kiállni, asztalt borogatni,…..
Jhfotó 2010.03.25 22:29:24
@elevenphoto: A legjobban az IKEÁS bútor mellé adott forgács hasonlat teszett! Nagyon találó.
Szomorú, hogy érettségi fele közeledő öntudatos fogyasztó milyen gátlástalanul várja el, hogy neki mindenki majdnem ingyen dolgozzon. Sajnos nem egyedi eset. Megkérdezném, vajon ő fordítva mennyiért kínlódna más elkényzetett lánykájával, hogy valami kihozzon belőle, amivel saját maga is meg van elégedve?
A legnagyobb baj, hogy nem néz eleget a tükörbe és a fotóson veri el a port, ha nem elégíti ki a hiúságát. A tudást persze sajnálja megfizetni. Jantner tudását mindenki elismeri. Én korrekt és becsületes EMBERNEK és JÓ szakembernek ismertem meg. Nála is és aki még ma is a pályán tudott maradni, csak úgy tehette, ha írás nélkül is tartja a szavát. Őt egy igazi mesternek tartom. Az igazi mesternek régen is helye volt a temlomban, helye volt a kocsmában. A tiszteletet a munkájával érdemelte ki. Ő sem lenne ma a szakma országosan is legjobbjai közt, ha nem így dolgozott volna.
A kontárokat, fusizókat, ügyeskedőket, észt osztókat inkább a hatóságok figyelmébe ajánlanám. Egy esküvőn 1200 elvételt megcsinálni nem nagy kunszt, működik az a gép, mint a golyószóró. Megüti azt a színvonalat, amit Jantner tud?
És még olcsóbban is adva több hasznod rajta, mint annak akit a hatóságok kedvükre vegzálhatnak. Olyankor hol vannak ezek a szakma ügyesei?
Úgy tudom, a tabló árak mélyen a normál vállalási árak alatt vannak. Mi kell még? Az új munkahelyeden hány Forintos órabért szeretnél majd kapni? Milyen felszerelést adsz mellé? Miből veszed meg és tartod üzemképes állapotban? Ezt biztos nem tanították az iskolában veled. Magadtól meg miért is jönnél rá. Úgy látom az az értékítélet az uralkodó, hogy az az ügyes, aki ki tudja használni a másikat.
Látod ezt nem hiszem el Jantnerről! Ha úgy látja csinál 8-10 vagy 20 felvételt is, hogy a kedvetekbe járjon. Az ő ideje nem számít. De reklamál akiről csak 8 felvételt csinál? Ahelyett, hogy örülne, vagy megköszönné, hogy elkínlódott veled annyit, hogy valami elfogadhatót csináljon rólad. Hogy van ez?
Ha Jantner fényképész mesterviszgára készülőket magas színvonalon tud oktatni, nem hinném el, hogy a tudásával van a baj. Egy korrekt, jó üzlethez két ember kell. Ez a lány vajon hogy állt hozzá?
Neki valóban nem Jantnerral kellett volna fotóztatni magát. Van arra sok élelmes fotóska, lefényképez, beviszi neked a képet egy amatőr laborba és a fél ár feléért is kaphasz képet! Sok ilyen van. Legközelebb oda menjen az ilyen! Neki elég ennyi is. Én is odaküldeném
Jhfotó 2010.03.25 22:38:46
@ági anyu: Ma már az adott szó kiment a köztudatból? Egy igazi mester szava elég. Egy ügyvéd barátom mesélte. A papír az azért jó, mert ki lehet játszani könnyen. De amire egyszer kezet adtál... azt sosem! Ha tisztességes vagy!
Abban az egyben biztos vagyok, hogy Jantner inkább többet ad, minthogy valamivel lehúzzon. Régebbről ismerem, amiokr dolgunk volt egymással mindég maximálisan korerkt volt. Látatlanban mondom, nem érdemli meg ezt a cirkuszt.
Mi lesz ebből a lányból, ha majd neki lesz üzlete? Én őhozzá viszont félnék bemenni.