Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ishimaru kumiko

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ágy - asztal - tv Nap kérdése 2010.10.21 11:02:44
A holnap reggel induló új nyereményjátékhoz kapcsolódik a mai kép.Mi lehet ez? ..
ishimaru kumiko 2010.10.21 12:32:25
Ingyenes Antagon-közeli kerekasztal-beszélgetés most csütörtökön az ELTE-n:Kerekasztal-beszélgetés a közszolgálati médiáról2009. október 8. csütörtök17:00­-19:00 ELTE BTK, Múzeum krt. 6-­8. fsz. 11.Mi az a közszolgálat? Legkésőbb az MR2 körüli viták óta biztosak…..
Mindenre van igény, amire a gyártók kitalálnak egy terméket. Mostanában először jön a termék, utána támad igény. Ez az érzésem ezzel a bébiszitter-jegyzetömbbel is: eddig mindenkinek megfelelt a sima cetlikre írkált instrukciók kimágnesezése a hűtőre, de ezek után…..
Általában az egész magyar nyomtatott sajtót nem nagyon értem, de azt főleg sosem hittem el, hogy nem bírna el a piac egy normális heti magazint. Nyilván inkább csak az idióta magyar mágnásokkal van a baj, akik mindenféle marginális olvasottságú és nézettségű termékekre költik…..
ishimaru kumiko 2009.06.22 14:29:04
Ijesztő összefüggések: órákkal azután, hogy Bede Márton, a magyar internet Aczél Györgye egy indexes belső listán megkritizálta a Judapest blog izraeli-arab háborús posztját, shadai, a blog főnöke váratlanul bejelentette, hogy vége, megszünt a Judapest. Most rohannom kell…..
Az első hónapfordulóval az első hullámvölgy is megérkezett, szerencse, hogy a testvérem napokon belül feltűnik a King’s Cross peronján. És hogy ne mindig az örömködésről szóljak: betegen egy másik országban lenni úgy, hogy otthon sincs minden rendben, valamint a másik…..
A lakótársaim kétharmada hétfő este megajándékozott életem eddigi legborzalmasabb éjszakájával, amikor seggrészegen üvöltöztek hajnali fél4 és fél7 között, valamint brit popslágereket énekeltek és vihorásztak idétlen kiscsajok társaságában. Szerencsére lakótársaim…..
ishimaru kumiko 2008.04.04 10:30:01
A Lehet más a politika? című rendezvénysorozat tegnapi felvonásában Tölgyessy Péter analízisét hallgathattuk meg a mai magyar helyzetről. Anélkül, hogy az előadás minden egyes elemét említeném (1., nem jegyzetelek, 2., több mint két órás volt az előadás), megpróbálom…..
ishimaru kumiko 2008.03.28 00:14:52
Nem olvastam végig a kommenteket így éjfél tájt, úgyhogy bocs, ha valaki már ezt megemlítette, amit most fogok.

Nekem személy szerint tetszett Tölgyessy előadása, noha a "azt kapja a nép, amit érdemel" gondolatkörrel nem teljesen értettem egyet, és ezta végén TP finomította is azzal, hogy a politikusoknak eg ypicivel hasznos a nép előtt járniuk, nagyon nem.

De igazából nem ezt akartam írni, hanem a másnapi tapasztalatom: a média kb úgy tálalta az egészet, ami a jellemző a mai politikai helyzetre, s ami főleg abban a kontextusban elkeserítő, hogy az előadás 90 százaléka arról szólt, hogy közösen hogy rontottuk el, és milyen kulturális-történelmi gyökerei vannak ennek az egésznek.

Konkrétan ez azt jelenti, hogy reggel megjelent az inforadio.hu-n a hír arról, hogy TP az SZDSZ-t szidta finoman, amit átvett az index és a Napigazd kicsit áthangolva. De sehol nem említették meg, hogy az egésznek volt egy 2 órás előzménye. Márpedig SZVSZ ma már nem hírértékű, ha valaki az ellenzékből bírálja az SZDSZt, MSZPt, hiszen hallottunk már ilyet eleget.
A szomorú az egészben az, hogy a lényeget - amiről a cucc szólt - meg sem említették ezen orgánumok (ti. pl hol és milyen alkalomból hangzottak el a dolgok). Egyedül a hvg.hu írt normálisan - nyilván van bennem elfogultság, hiszen ott dolgoztam, de nehéz elmenni azon tény mellett, hogy az előadás 90 százalékát kitevő mondanivalóról is szól a hvg.hu-s cikk, nemcsak a kormányzati szidalmazásról.

Kicsit összeszedettebben, linkekkel itt:
vadjutka.blogspot.com/2008/03/tegnap-elmentem-erre-az-eladsra-hol.html
A húsvét hétfő nagy részét Camden Town-ban töltöttem és csak azért nem tudom elküldeni a hetvenévkörül, szimpatikus goth bácsi, a mangafiguárnak öltözött lányok és a kétméteres tarajjal rendelkező szórólapos fiú fotóját, mert itthonhagytam a fényképezőgépem. Itthon,…..
Mivel még soha nem voltam egy hónapnál hosszabb időt utazni, fogalmam sem volt, hogyan kell pakolni. Ráadásul évszakváltás is lesz (sokak szerint Londonban az nem létezik, mert Londonban ugyan változékony az idő, de jó eséllyel nem megy 15-20 fok fölé, viszont jó eséllyel esik), a…..
Itthon vagyok, megvolt a nagy vizsga.A Rigó utca hű maradt a hírnevéhez tele volt szivatós kérdésekkel:A teszt 15 pontért:kb. 4-5 idioma volt, az egyik amire emlékszem, hogy valakinek elszáll a feje a dicsőségtől....olyan baromság is volt, hogy ahorgászat érdekében mit rakunk a…..
Megkaptuk az első őszinte vallomást, amelyben egy lány árulja el legféltettebb tikát, mennyire kibaszott egy férfitársunkkal. Megjegyeznénk, a 400 méteres csók miatt megértjük a lányt, de a szomszéd számával szívatni valakit? És kérjük a levél küldőjét, legalább 400…..