Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lepketanc

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Jó hosszú kihagyás után jelentkezem ismét, elnézést érte.Mint az bizonyára feltűnt, megérkezett a 4.0.1-es patch, ami "kicsit" megkavart minket.Ez a bejegyzés CSAK a 80 szintű raideléssel, talentekkel, gemeléssel fog foglalkozni, és az ElitistJerks-en…..
Sziasztok!Egy kis kihagyás után újra itt vagyok.Ma a hit-ről fogok beszélni, mint a (raid-eken) legfontosabb statunkról. Mi is a hit?A hit mutatja meg, hogy mekkora eséllyel találjuk el a célpontunkat. Egy veled egyszintű célpontot 5% eséllyel NEM találsz el, tehát a hited 95%.…..
Sziasztok!Most egy kicsit lazítunk, és kitérünk arra, hogy hogyan kerüljük el a huntard jelzőt. (Amely a hunter és retard szavak összekötéséből keletkezett és így nem dicséretképpen szánják. :) )Ha valaha lewipeoltattál egy egész partit, mert a peted elfutott valahova és…..
lepketanc 2010.04.09 07:25:53
@Foulcrow: Pót-ranged fegyvert utoljára BWL-be hordtam magammal amikor szóltak hogy most kell figyelni mert töri a boss a fegyvert na azt jó eséllyel nem hallottam meg. Akkor jól jöttek a szürke cumók akár kollégák számára is.
Hunter PvE kisokos UI, addonok 2010.04.03 09:58:00
Sziasztok! Kicsit régen írtam ide, de költözünk melóhelyestől így a 3 napnyi pakolásázs után (és közben sem) nem nagyon volt energiám összerakni bármit. :) De itt a hétvége, szóval bemutatom az UI-mat, leírom, hogy milyen addonokat használok, mik segítenek legtöbbet a…..
Sziasztok!A mostani bejegyzés egy kis matematika tárgyú lesz, avagy érdemes-e kis, gyorsan haló addokra HM-et, SerpS-et vagy BA-t rakni, vagy többet vesztünk vele, mint nyerünk?Eszközeink: spreadsheet, számológépUi: Aki lusta, használhatja az én számaimat is, T10 gear körül annyira…..
Sziasztok!A mai napi okosság a lövéseinkről fog szólni, azaz mikor melyiket használjuk.A cím megtévesztő, ugyanis a BC-s Bm hunterek óta nincs rotációnk, helyette prioritás listánk van. A különbség annyi, hogy rotációnál fixen mindig ugyanabban a sorrendben következnek…..