Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jolteon

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bloggerek 2012.03.06 17:38:00
 Üdvözlök mindenkit ez egy rövid bejegyzés lesz a jövőben elkészítendő sorozatokról.Elsősorban Minecraft várható egy maximum 6fős nature minecraft.Ha a szervergondokat megtudjuk oldani egy 4 vagy 3 fős terraria sorozat is várható.Dani és pedig jelentkezünk egy lol…..
Nemtudom hány wow kocka van az olvasók között és havannak is lehet hogy már tudják az újdonságokat de én azért ismertetném.Először is új kontinesn lessz elérhető ami eléggé távolkeleti témáju mejnek neve Pandaria.Pandaria lakói a pandarenek lesznek. Ők egy olyan faj akik…..
Bloggerek SP RPG?! 2012.01.17 23:03:00
Remélem a címpől nem arra gondoltatok hogy Sp-ről(Smit Pálról) készítenek rpg-t.A játékot nem egy nevenincs kis cég fejleszti hanem a dopppergést! Opsidian Entertaintment, aki nem ismerné őket azoknak elmondom ,hogy ők fejlesztették a Dungeon Sige III-at, a Kotor II-őt, valamint a…..
A Guitar hero warrior of rock a Guitar hero sorozat legujjab tagja.(Igaz már tavaji)A történet, hogy a rock félisten megküzdött b@szott nagy fém szörnyel, de kudarcot vallott és a nyolc föszereplő feladata, hogy legyözék a -"- szörnyet.De elötte rock warriorokká kell alakulnunk…..
Bloggerek Nyári banzáj 2011.05.30 13:06:00
Nyáron el indul a Bloggerek hivatalos Minecraft szerver Tgf hamarosan de trollok és súlyosan és súlyosan szellemi fogyatékosok kérem kiméljék a szervert!Én Balage Pisthy és még rajtuk kivűl 5-10 embernél többet nem nagyon szeretnék de majd meglátjuk.IPt még egyelőre nem írok. A…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
gamepad's 2011.01.26 14:28:14
Helo én Jolteon vagyok a blog egyik vezetője még csak írásos teszteket olvashattok, de nemsokára lesznek játékelemző videók is...
pokemon new oldal témája 2010.03.29 14:07:34
Heló! Remélem szeretitek a POKEMONT,mert ezen az oldalon caak erröl essz szó.Apokemon sorozatról ész a különbféle játékokrol,DS-re és gameboy-ra.remélem majd tetszeni fog...