Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volldoki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az odalon szeretném bemutatni azokat a magyar SM betegeket, akiken vénatágítást végeztek el külföldön (vagy itthon) Öt újabb magyar Pár napja öt magyar SM beteg utazott Egyiptomba, hogy elvégezzék rajtuk a vénatágítást. Maga a műtét nem veszélyes, nap mint nap…..
Volldoki 2010.07.04 23:20:54
Megjelent a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesületének Orvosi Tanácsadó Testületének (SMBOE OTT) állásfoglalása a CCSVI kimutatása és invazív megoldásának javaslatáról sclerosis multiplexben.Az állásfoglalás összegzi az eddigi adatokat a CCSVI-ről és…..
Örömmel jelentem, hogy megvan az első magyar SM páciens, akit CCSVI-vel műtöttek! Különösen érdekes aktualitást ad a történetnek, hogy ma van az SM világnapja, és szerte a világban SM páciensek ezrei tüntetnek, hogy a Zamboni dr. által felfedezett eljárás hozzáférhető…..
Volldoki 2010.06.02 23:56:26
Nagy kutatgatásokat befejezve és hosszú - fárasztó utat megtéve, talán sikerül RENDET teremteni a Magyarországi SM rehabilitációja és a CCSVI-Zamboni műtéti beavatkozása körül.
Hála az
www.smlista.hu-nak és Veér Zoli barátom infójának.
A hu.netlog.com/groups/sm_betegek - IS AZ SM BETEGEK CIVIL ÖSSZEFOGÁSÁNAK ÉRDEKÉBEN JÖTT LÉTRE MINT NETLOG-os KÖZÖSSÉGI PORTÁL csoport. Segítsünk egymásnak, hogy segíthessünk magunkon is.
sorstársi tisztelettel
Volldoki-Dr. Vékony Károly István