Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misskolcs1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Misskolcs1 2007.08.08 00:03:50
Én nem értem mit problémáztok ezen. Katkamanónak igaza van. Azt sem értem, hogy néhány ember mit gondol magáról.

Ezek a bunkó faszparasztok lenéztek egy ingyen éjszakára a balcsira. Az anyuka már tudta, hogy jönnek ezért szólhatott volna időben. Reggel a házinéni meg meglátta és kurvára berágott, ezért kért pénzt a magzat után. Miért? Mert ha ilyen parasztok voltak vele akkor ő is paraszt lesz. Ennyi. Bunkóságra bunkóság a válasz. Nem veszitek észre, hogy elérte amit akart? Legalább okozott egy kis felháborodást azoknak az embereknek akik azt gondolják, hogy minden szabályt áthághatnak, de nekik senki sem szólhat be. Hát a házinéni beszólt...Ezek a suttyók meg vérig vannak sértve és sajnáltatják magukat itt.

Miért nem lehet betartani bizonyos szabályokat? Ha le van foglalva egy szállás x főre akkor az legyen x fő. Hogy jöttök ti ahhoz, hogy változtassatok a házigazda szabályain?
Ismerem az ilyen embertípust. Megérdemeltétek, hogy plusz pénzt kérjen a házigazda a bunkóságotok miatt. Higgyétek el, nem a magzat miatt kérte.
És itt jön a fő kérdés, amit tegyetek fel magatoknak őszintén:

Szerintettek, ha előre szóltok, úgy ahogy azt a normális emberek tették volna, akkor vajon elkérte-e volna a házigazda a magzatpént?....Ugye, hogy nem?!...Akkor ki itt a paraszt???

Azért remélem jól éreztétek magatokat, hogy pár ember itt sajnálgatott titeket. ..

U.I.: Nem vagyok vendéglátós, csak egy jólnevelt, szabályokat betartó állampolgár.