Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TTivadar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
TTivadar 2011.08.04 01:01:00
@bloggerman77: ezt akkor is súghatják a háta mögött, ha 'erkölcsös' lányt vesz feleségül..:)

Pistike pedig nyugodtan válaszolhatja: ja, lehet h az volt, a tiéd pedig most is csak akkor fekszik le az apáddal ha kap egy új ruhát...

btw: Te honnan tudod az utcán egy átlagos helyen átlagos nőről megállapítani, h mivel foglalkozott x éve?
jahh, és mikor voltál utoljára szűrővizsgálaton, ti. az 'erkölcsös' lányok, akiket csak szombatonként elkap a 'diszkóláz' legalább akkora eséllyel fertőzöttek lehetnek...
fertőző betegségek öröklésével kapcsolatban is tájékozódhatnál alaposabban...

nahh mindegy is..

egyébként jól jött a kommented h a népies konvenciókat bemutassa
TTivadar 2011.08.04 01:08:12
@gfjfhj467676768: valóban hangozhatott így is. de nem erre utaltam. a leírtak alapján én úgy vélem megtalálta a lányban azt akit nem biztos h újra esélye lesz megtalálni. tökéletesen passzoltak, működött köztük minden szinten a kémia és a matematika is. ezt nem szabadna ezt elszalasztania a múlt és a társadalom nyomása miatt. pl. ahogy tettem én... ennyi.
(köszönöm, h rávilágítottál a mondatom kétértelműségére, talán sikerült pontosítani a véleményem és azt a posztoló is tisztábban látja)
TTivadar 2011.08.04 01:24:19
@gfjfhj467676768: mivel itt nem rólad van szó DE! nagyon kapóra jössz.. :) , még azt is hozzáteszem az előzőekhez: még a hozzád hasonlókat is mosolyogva viselném el!
Nem káromkodok én, kérem, csak egy szólás-mondást idézek meg, ne haragudjon meg rám senki. De elnézegetve azt a műanyaghalmot, amit egy kellemes emlékeket felidéző kartondobozban találtam, egész egyszerűen feltört belőlem ez a bizonyos szarból várat mondás. Sokaknak lehet…..
TTivadar 2011.06.22 11:12:41
pillanatnyilag is gyártásban van a fenti készlet, méghozzá hazánkban.. (www.kp-models.com)
a hazai gyártás elindítását nem kis mértékben a nosztalgia valamint a teljes földgömböt lefedő vevőkör és érdeklődés táplálta.
amit lehet megtettük a minőség terén.. (ja, és vannak festékkódok is :) persze vannak újabb termékek is!
Népiskola 32 kötelező óra 2011.04.29 16:31:00
 Most kiderül, hogy a pedagógusokkal valóban mindent meg lehet-e csinálni. A béremelési ígéretekés a mesebeli életpályamodell mára brutális óraszámemeléssé változott. Ez tovább rontja a tanári munka minőségét és a pálya vonzerejét. Csak annak éri meg…..
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
TTivadar 2011.03.25 11:03:06
@Autópályamérnök:

egyetértek a amit írtál, a tranzitot keményen kellene sarcolni, bármilyen úton megy is át az országon, semmivel nem járul hozzá az úthálózat fenntartásához, fejlesztéséhez, sőt ellenkezőleg.

Azonban az országon belüli forgalmat ilyen keményen megsarcolva azt fogjuk látni mint a horvát pályák déli szakaszain, valamint a szerb pályákon, ahol elvétve találkozol autóval azonban a pálya melletti főút teljesen be van állva