Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solei

32 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x30 2012.04.25 06:30:00
Ketten jöttek tegnap a hotelédenbe, két luvnya, hogy Hiperre a frász jöjjön, és még jobban belemásszon Papucs ánuszába, persze ezt csak képletesen tessen felfogni, nem próbálta fel kesztyűbábnak, mint Kemény Henrik Vitéz Lászlót annak idején. A két új közül az egyik Andornak…..
A magazin ötlete már régóta a fejemben van, ugyanis egy blog nem ér fel semmilyen könyvvel, újsággal amit az ember magáénak tudhat, emiatt októberben elhatároztam, megvalósítom ezt az ötletemet, hogy a mese blogból újság szülessen. Szimplán az a cél vezérelt, hogy valami…..
Hamarosan folytatni fogom az oldal működtetését rövidebb kritikákkal. Remélem sikerül új olvasókat szerezni. Sőt. Csak úgy egyáltalán olvasókat. :)Solei..
1 hónappal a vége előtt elköltözik a blog. AZ ÚJ CÍM:KITTIAUSBAYERN.BLOGSPOT.COM Ma találtam egy kis felvilágosítást arról, hogyan tudok mindent átmásolni, így mostmár az új oldalamon minden jobb és szebb lesz. :) A családnál nem valószínű, de ez a kis…..
LOST - 6x13 promo      ..
DP - 6x19  Igazi promót is kaptunk nem régen:    ..
Lost - 6x12 Előzetes+Sneak peak   ..
Sajnos a hétvégén megint nem volt idő frissíteni, így maradtak az előzetesek, ezen a héten peidg hátha összejön pár kritikát megírni!   Supnat:         The Vampire Diaries ..
 Újabb plakáttal bővült a kör:) ..
A héten még nem nagyon volt időm írni, most is rövid leszek! Egy pár emlékeztető! - Ne feledjétek ma Lost külföldön, felirat holnapra várható! - Holnap írok a múltheti Supnatról! - Holnap Szellemekkel suttogó és Született feleségek a TV2-őn! -…..
SUPERNATURAL - 5x17 promo 99 Problems  Úgy tűnik jövőhéten már egy igazán pörgős résszel tér vissza a Supernatural, ami feltehetően a főszálhoz fog kapcsolódni. Közeledünk az évad és egyben az Apokalipszis megoldásához, azonban szerintem az évad során nem volt túl erős…..
LOST - 6x10 The Package SPOILERES tartalmú vélemény következik! A Lost eheti részében a Jin - Sun párossal foglalkoztak, akik már igen régen kerültek előtérbe. A tartalmáról röviden annyit, hogy a szigeten még mindig nem talált egymásra a pár, Sun-ért ÁlLocke ment el,…..
LOST - 6x11 előzetes sneak peak    Közeledik már a vége, a 10. részről pedig holnap kaptok kritikát, addig is a következő rész előzetese!  Itt pedig egy sneak peak:     ..
Ghost Whisperer - 4x11VÉSZHÍVÁS  Mint láthatjátok a Szellemekkel suttogót a 4. évad oldaláról közelítem meg, mivel nem szeretném szinkron nélkül nézni. Ezt megszoktam így és kész, mellesleg pedig annyira nem várom a részeket itt, mint más sorozatoknál, ezt is…..
True blood - Egy újabb plakát és egy újabb videó   JÚNIUS 13. ->3.évad! - addig is reklámozzák erőteljesen az új évadot, minden héten egy új plakát (12 héten keresztül)!! Itt is a második!   És egy újabb WAITING SUCKS videó!..
Desperate Housewives - 6x19 előzetes We All Deserve to Die   Promo, ami inkább ilyen fan összevágásnak tűnik, de annyi kiderül legalább, hogy ÁPRILIS 18-án folytatják, ami elég sokár lesz még...   Hoztam két promo képet is:       …..
The Vampire Diaries - 1x16 előzetesThere Goes The Neighborhood    Tartalom: Anna egy meglepő vendéget hoz magával, mikor meglátogatja Damont. Elena és Stefan dupla randit szervez Carolinenal és Mattel. Jenna újra találkozik régi barátjával, Kellyvel. Jeremy is Anna…..
AVATAR – EGY ÚJ VILÁG…..
Alice in Wonder (Blunder) land – avagy Alice Csoda (Baklövés) országban?  Kezdeném az alaptörténet felvázolásával. Alice (Mia Wasikowska) itt már átélte a az 1951-es mesében látottakat, egyszer már megjárta Csodaországot, tehát itt egy visszatérést láthatunk, amit…..
Solei 2010.03.30 22:54:06
@Badmash: Örülök neki, hogy egyetértesz vele, sajnos túl magasak voltak részemről is az elvárások!
Újhold – New Moon  Most sem leszek hosszú csak röviden leírom a benyomásomat a filmmel kapcsolatban, és hogy mit várok el a következtő résztől.  Szerintem a második részt nagyon elrontották. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi nem tetszett benne,…..
Alkonyat – Twilight    Úgy gondoltam, hogy mielőtt megjelenne az Eclipse, azért leírom, hogyan tetszett az első illetve a második része a Sagának. Tudom, hogy már a csapból is ez folyik, ezért rövid leszek, már én magam is régebben láttam a filmet, lerágott csont,…..
SHUTTER ISLAND – VIHARSZIGET   Figyelem! A végkifejletet nem találjátok meg itt, de SPOILERES részekkel találkozhattok! Ha nem akarod ezeket tudni ne olvasd tovább! …..
Supernatural 5x16 előzetes   Dark Side of the Moon    Ez pedig egy részlet belőle. Közeledik nagyon a vége! EGYÉB SPOILERES HÍREK: 5.16SAMET ÉS DEANT MEGÖLIK ÉS A MENNYBE KERÜLNEK - Feldühödött vadászok támadnak lesből Samre és Deanre; lelövik őket…..
Supernatural -5x15 Dead Men Don't Wear Plaid Ahogy a cím is jelzi „zombifeltámadásról” van szó a csütörtökön visszatért Supernatural  5x15-ös részében. Szűkebb értelemben az egyik lovas jelent meg pusztítani. Innentől SPOILER!   …..