Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emese-Dekorella

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma, hogy már tudjuk, Ördög Nóri babát vár és elég sokat küzdött érte - pontosan érthető, amiről ír a Törköly Erikával közös könyvében. Arról, hogy ő sem tökéletes és nem mindig a csoda jegyében zajlik az élete. Talán ezektől a kis kiszólásoktól, személyes…..
Emese-Dekorella 2012.11.13 11:58:37
 Hosszas előkészítés után felvirradt tehát a nap, amikor végre előrukkolhatok a mai poszttal, pontosabban azzal, ami benne van :)   Szabadúszó festőként, üvegművészként és lakberendezőként dolgozom, de amint azt érzékelitek, nem kevés energiát fordítok…..
Boldog új év - szuper új ötletek! Íme az idei év első IKEA tuningja Katától:                             Az EDLAND eredeti funkciója - szekrény "Régóta tetszett már az EDLAND sorozat, amelynek az egyik…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 43. 2010.12.15 08:15:00
Kiskonyhából sohasem elég, ezt már megtanultam lassan három év alatt.  Főleg most, karácsony előtt, amikor sok lelkes szülő nekiáll, és energiát, alvásidőt nem kímélve készítik a gyereknek a maguk kiskonyháját, hogy aztán a fa alatt a kisasszony ne valami bolti…..
Szó szerint kísérteties a hasonlóság az orosz fotós Sergey Larenkov (korábbi posztunk) és a holland történelmi tanácsadó, Jo Hedwig Teeuwisse munkái között (flickr galéria). A művésznő szintén Photoshoppal köti össze a múltat a jelennel, ám az ő esetében alkotásai az…..
Artesan Környezetbarát otthon 2010.10.26 12:23:00
1. trükk : Szelektív hulladékgyűjtésElcsépeltnek hangzik, de még mindig kevesen élnek vele. Lakásunkhoz közel, 5 percnyi távolságban 4 db szelektív gyűjtő sziget van. Mégis amikor hetente 1-2 alkalommal leviszem a kommunális hulladékot (pedig majdnem minden nap főzök és a…..
ágy - asztal - tv Semleges terek 2010.11.03 10:13:00
Elegancia, kifinomultság és gazdagság van ezekben a neutrális terekben. A kissé túlzásba vitt, múzeumszerű harmónia olyan belső késztetést hoz fel bennem, hogy kedvem lenne rosszcsontkodni, kupit csinálni :) (... és csak 2-3 árnyalattal kellene mélyebbre tenni a…..
James Mollison fotóművész Kenyában született 1973-ban és Angliában nőtt fel. Miután jól kitanulta a művészet és a design csínját-bínját az Oxford Brookes-on, majd elmerült a a film és fotó világában a Newport School of Art and Design-on, Olaszországba költözött, hogy a Benetton kreatív laborjában, a…..
Ószeres Blog Krétára fel! 2010.10.05 18:38:00
Az emberek könnyedén nevelhetőek az ószerekre. Amikor a baráti társaságunk először jött fel hozzánk esti vendégségre,  sok embernek mosolyt fakasztott az arcára, amikor meglátták, hogy egy menütáblára van felírva krétával, hogy mi lesz ma az asztalon. Manapság viszont…..
Emese-Dekorella 2010.10.26 12:37:46
@manianyu:
Olyan egyszerűen elkészíthető házilag is! Végy egy üres képkeretet, vágj vagy vágass bele egy vékony fa lapot, azt fújd le fekete matt akrilfestékkel, vagy kifejezetten táblára való táblafestékkel és kész is! Az én saját gyártmányom egy antik fehér képkeretben pompázik a konyhámban, és nagyon csinos, hasznos és szórakoztató is.
Egy bajom van csak Pedro Camposszal, hogy túl sokat nem lehet megtudni róla azon kívül, hogy 1997 óta számos kiállításon vett részt fotórealisztikus festményeivel. Merthogy ami a folytatásban következik mind olajfestmény. Nem fotó. Még véletlenül sem! via: illusion 360..
Kedves Mindenki! Elérkezett az idő, hogy megújuljunk. Miután egyikünk bizonyítványában sem a weboldalfejlesztő végzettség szerepel, így egy kicsit hosszabb időbe telt megalkotni azt a formát, amit most láthattok. Mocca hónapokon át tartó nehéz és fáradtságos, html-kódok…..
Share | Borostyán vagy vadszôlô? ... és tényleg hûvösebb van miatta nyáron a házban? ... és tényleg tönkreteszi a vakolatot? meg ellepi a lakást a környék rovarvilága? ... és megannyi, válaszokért kiáltó kínzó kérdés Befuttassam vagy ne? - kérdésben.…..
Share | Több posztban is szó volt már a színekrôl, de csak most jut eszembe, hogy beteszteljem, vajon minden olvasóm látja-e rendesen mindazt, amit én mutatni szeretnék... Elôfordul néha a textilek, drapériák, falszínek stb. egyezetésénél (eladó kontra vevô, férj kontra…..
Share | Mai sokking Michel Haillard barokkba oltott trófeabútoraival. A luxus és minôség úgy keveredik az irtózattal, mint a bútorokban a szarvak, a krokodil - és struccbôr a bronzzal és az eszüsttel. Annyira brutális minden egyes darab, hogy szinte már transzcendentális.…..