Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koga93

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A délelőtt bepanaszolt tablófotós is bejelentkezett, aki szerint teljes félreértés ill. ferdítés történt, amit mi jól tényként kezeltünk: igenis volt pontos árajánlat, ami a megfelelő és érvényes árjegyzék alapján készült és aminek az áraitól ők végig nem tértek el.…..
koga93 2010.03.29 15:30:54
@imittto:
Nem ő állított oda . Írta a válaszában hogy mind műtermi kép volt tehát nem biztos hogy nem nagyobb felbontású .
De még mindig azt boncolgatjuk hogy 5 percet vagy félórát dolgozott egy páros képen , holott nem percdíjra adta meg az árajánlatot . Ha egyszer azt mondta előre hogy ennyi lesz és tartotta hozzá magát akkor hol a gond ? Engem sem érdekel a pizzásnál hogy 5 percig vagy félóráig dolgozik a pizzán , ki van írva egy ár ha annyiért kell rendelek ha nem kell megyek máshova és nem reklamálok később hogy én csak sima sonkás sajtost kértem és nem kellett annyi ideig szórni rá a sok feltétet ezért adja olcsóbban . Ott volt az ár !
Réka osztályát jól megszívatta a fotós cég, akiket a tablófotózással bíztak meg. Mondjuk azt, hogy így felnőttkoruk hajnalán ez volt az első seggberúgás amiből tanulniuk kell: legközelebb előre mindenben megegyezni, szerződést kötni, igazunkért kiállni, asztalt borogatni,…..