Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pwned87

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Condemned videóm első részében (asszem:D) azt mondtam, hogy nem nagyon találkoztam játékhibákkal, persze ez a játék sem tökéletes :) Láttam már fejnélküli hullát, érdekes pózban elhunyt zombit, de a most következő videóban levő bug tán érdekesebb :)A videót kozmo küldte…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.30 14:24:00
A következő bemutatandó játéknak a mentési rendszere szerintem még a "Heat of War"-ét is veri... A jelenetek felvétele egy abszolút rémálom, mert nem lehet szinteket az elejéről kezdeni, csak ott ahol befejezted, vagy kezded a leges legelejéről!És elsőre nem tudhatom,…..
pwned87 2008.07.01 20:34:57
pwned87 2008.03.19 01:14:48
ez a blog szerintem nem arra van, hogy feljössz és akkor egy perc múlva már fáj a hasad a röhögéstől, persze jók a poénos videók (pl a tánc bakikat nagyon bírom: www.videa.hu/main.php?page=play&v=h24yx30JvOXyKt02) de valahogy mégis tartalmasabbnak érzem a "bizarr" videókat... néhányat miután megnézel csak mereven bámulod a képernyőt, nem mozogsz, nem klikkelsz csak úgy tovább... fel kell dolgoznod. nagyjából ahhoz tudnám hasonlítani mint megnézni egy jó vígjátékot vagy megnézni egy tartalmas filmet ami után elgondolkozol az életről meg a világról (dvd-n nézzetek filmet lehetőleg mert a végén a stáblista épp alkalmas a gondolkodásra és nem zökkent ki téged.. nem úgy mint a kereskedelmi adókon ahol BAMM reklám és elszáll az egész varázsa)
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..