Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remete81

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
remete81 2015.10.21 17:31:04
@Bobby Newmark: Ahogy az ébredő erőt is megelőlegezik már pl. a Star Wars Battlefrontban, ugye? :) De ezek utalások csak. Az univerzum központjában olyan összefoglaló jellegű dolgok vannak, mint az avengers. Ez nem baki, ebben nincs igazad. Max csúsztatás, mert kicsit azért máshogy menedzseli a disney ezt az univerzumot, ez tény.
„Láthatatlan életet élünk és láthatatlan a halálunk is”, mondja muszlim vezetőjük. „Ha meg kell halnunk, akkor nézzék végig a halálunkat!” Néhol egy-egy kerítés, máshol kevesebb, mint 20 kilométernyi vízfelület választja el egymástól Afrikát és Európát. A…..
Az Apparátus a mai nappal egy olyan jelenséget, terít szét ügyboncnok asztalán, melynek lucskos cafatjait már sokkal korábban illett volna törvényi szabályozás alá vonni. A közbeszédet az utóbbi időben tematizáló csontvázak, melyek feddhetetlen tekintélyű felsőoktatási…..
Szégyelljék magukat a gólyáknak trágár szövegeket tanító gólyatábor-szervezők! Micsoda fertelmes, ízléstelen népség! Szüntessék be őket azonnali hatállyal! A jóízlés anarcho-liberális / náci-radikális (kívánt aláhúzandó) megbontóit. Az ilyen rigmusok EGYENESEN…..
remete81 2014.09.04 15:22:16
@nagy1: Aki pont annyit vél tudni a gólyatáborokról, amennyit az elmúlt 24 órában a hvg.hu-n olvasott...