Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosbius Design

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokan tisztelik és nagy nosztalgiával emlegetik, míg mások gyűlölik a XX. század magyar történelmének két meghatározó politikusát: szoboravatás itt és ott, szoborrongálás, sírgyalázás, emléktáblák, baráti körök. Mindketten a káoszt kihasználva ragadták magukhoz a…..
Penteken talalkoztam Daviddel, alig vartam, hogy elmeseljek neki mindent ami a suliban tortent. Kivancsi voltam ismeri e az uj jelnyelv tanaromat, mit szol az uj konyveimhez es ahhoz, hogy tantargyi kovetelmeny, hogy siketekkel kell fotozkodnom. Megmutattam neki a listat a rendezvenyek helyszinerol…..
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
Mosbius Design 2010.04.28 09:37:27