Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megújulás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem érdekel: nekem Ő KELL! Már 23 éves a csaj, nem sok idő kell és elkezd kétségbeesetten párt keresni magának” - Ha annyi százast kapnék, ahányszor az „eleinte minden rendben ment” mondat különböző verzióit olvastam, most bevásárolhatnék az összegyűlt…..
megújulás 2010.09.21 00:03:53
Szevasz Sorstárs!

Nekem egyszer két és fél évembe került, mire kihevertem, hogy az öt évig tartó kapcsolatomból máról holnapra kiszállt a hölgy. Én akkor 49 éves voltam, nem volt annyi sanszom egy új kapcsolatra, mint neked most. Itt sakk bástya van, vagyis bármit csinálsz, egy ideig vesztes vagy, szenvedés vár Rád.
A legjobb tanács a nagyobb szenvedés elkerülésére: mindig azt tedd, amit a szíved diktál, bármennyire is megalázónak tartod ennek társadalmi megítélését. Ne feledd el, hogy a megalázó bélyegző adott helyzetekben adott viselkedések minősítésére tanult minta. Nem büntetendő, ha ebből megpróbálsz, netán sikerül egy életre kilépned, sőt lesz egy egészségesebb életszemléleted. Ugyanis a lényeg nem az, hogy mások mit mondanak, hanem az, hogy, amikor a szívedre hallgatva cselekszel és gondolkodsz, összhangban vagy-e magaddal. Ha igen, s ezzel nem okozol másnak fájdalmat, akkor minden rendben van. Volt partnered nem téged minősített távozásával, hanem saját magát. Megmutatta, hogy nem szeret már, avagy nem tud tovább alkalmazkodni hozzád. Azért van ez így, mert ő hagyott el téged, s nem te őt.
Van itt még egy dolog, amit nem tudnak kihagyni a fiatalok - gyakrabban a fiúk, férfiak, talán valamivel ritkában ez a nőkre is jellemző.
Nagyon nehéz ellenállni az újdonság varázsának, a kíváncsiság kihívásának még akkor is, ha az csak egy ártatlan beszélgetésnek indul. Mert az teljesen más lehet, másképp dicsér az új partner, amiről a régi pl. már leszokott. Nem beszélve a feromonokról, meg a szexuális vonzerőről. 23 éves korban nem fog megállapodni egy valahogy is kinéző egészséges testű és lelkületű nő az első komoly pasija mellett, mivel még nem elég tapasztalt, s emiatt nem fél a világ további kihívásaitól. Ezt sajnos tudomásul kell venni.
Ami veled történik az egyébként egy sorsfeladat is - csaknem mindenkinek "meg kell" tapasztalni az elvesztés, a csalódás "élményét" is az életben akár többször is - mindaddig, amikor már eljut arra a szintre, hogy nem érinti meg őt egy ilyen esemény. Azért nem érinti meg, mert szereti annyira a másikat, hogy el tudja engedni, mert tudja, hogy a másik úgy lesz esetleg boldogabb, ha távol kerül tőle egy ideig, vagy végleg. Ha mégsem, úgyis visszajön. Szóval ez egy pókerként is felfogható, de nem tudhatod, hogy az ő világában milyen lapok, pasik vannak még forgalomban.
Egyébként a nők nagyon érzékenyek már a finom erőszakra is és az érzelmi zsarolásra. Ha ezt tapasztalják taszításként fogják fel, s az első adandó alkalommal elmenekülnek onnan, ahol ezt tapasztalják.
Csak mutasd magad olyan helyeken, ahol sokan láthatnak, ha van vonzásod, úgyis megérkezik a másik, aki más, aki esetleg sokkal jobb, mint akihez már hozzászoktál. Ő vele is egy megtapasztalás lesz a kapcsolatotok, s ez így megy tovább az egész élet során, amíg le nem táborozol "végleg" egy nő mellett.

S búcsúzóul egy tény arra, hogy mennyire nem számít számomra, hogy mit mondanak mások, ha az embert a szíve visszaviszi a nélkülözhetetlenhez, s erre a másik is jól reagál:
Én az elmúlt öt évben több mint ötvenszer éltem meg ugyanazzal a nővel a szakítás és a kibékülés borzalmas, majd örömteli érzéseit. Ha elég erős és kitartó vagy, egy szakítás nem a világ még akkor sem, ha a nő hagy ott téged.
Végül egy közmondás, mely nagyon igaz: "ne azzal élj, akivel tudsz, hanem azzal, aki nélkül nem tudsz!
Testimese Edit 2019.02.08 10:11:00
Vékony, csinos kis csaj volt. Lábszárig érő farmerja izgatóan feszült a formás kis seggén. Eldumáltunk, felajánlottam, hogy hazaviszem, aztán valahogy csak megálltunk a Pólus hátsó parkolójában. Rettenetesen felizgatott  a vékony kis teste, de a farmert nagyon nehezen lehetett…..
A feleség éppen az ágyban akciózik a szeretőjével, amikor hazaérkezik váratlanul a férj. A nő gyorsan beállítja a partnerét a sarokba, bedörgöli olajjal, majd babapúderral jól megszórja.- Állj itt mozdulatlanul! Ne csinálj semmit, csak tégy úgy, mintha egy szobor…..
”Uralkodni akart rajtam, még abba is beleszólt, hogy átfesthetem-e a hajam, vagy sem” – izgalmas témát feszeget következő sztorink, melyben félelmetes változásokon megy keresztül a lány barátja. A srác felszínre engedi addig csak lappangó természetét, és…..
Testimese Krisz 2019.03.10 10:58:00
Csinos csaj volt, de visszafogott. Egy 12 éves gyerek, pár éve elvált, mint kiderült évek óta nem volt senkivel. A kezét is csak a második találkozón lehetett megsimogatni. Aztán pár nap után csak nála kötöttünk ki. Besötétített, majd az ágyra hemperedtünk. Csókolóztunk,…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
Testimese Kata 2019.01.21 10:04:00
Nem plázacica, hanem az az igazi nő, akihez bármikor odabújnál. Majdnem negyvenesen is baró test, hosszú lábak, formás alak, gömbölység ahol kell, kedves, inteligens arc. Megfogott, bár nem adta könnyen magát. Egy kis faluban vagy 50 kilóméterre lakott a várostól. Talán a…..