Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apokriph

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kb. fél évvel ezelőtt elkapott a harci láz, hogy namost én akkor irodalmi pályázatokra fogok írogatni.Elmondom, honnan jött az ötlet.Ténferegtem egy elég nagy újságosnál és összevásároltam mindenfélét, ami érdekelt. Természettudományosos ojságot, filozofikusosat,…..
Sziasztok!Ha már jóképünk van, akkor már csak a kép helyéről kell gondoskodnunk.Az általam ajánlott megoldás az, hogy a képet az önéletrajzunk jobb felső sarkába illesztjük be. (Itt nem hiába "a" képről beszélek, hiszen egy darab képet töltsünk fel. Lehet, hogy ez…..
 Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez! Remélem mindenkinek nyugisan telik a munka- és ebéd ideje, most biztos van időtök (net)csemegézni. Én épp csiri pörit eszem nokival és kovi ubival...Ne ijedjetek meg, ezt csak a mai poszt ráhangolásaképp írom ebben a "cuki"…..
Apokriph 2010.04.06 10:27:34
@Kókusz Dió: Persze, igazad van, ez a divat. De akkor sem kötelező divatmajomként viselkedni. :) Én értelmes lé(á)nynak tartom magam, és nem is "cukizom" meg "trendizem" tele az adatlapjaimat, mert szerintem ha egy értelmes ember megnézi az adatlapot, az nem azt fogja mondani, hogy "hát ez a divat, attól még tuti normális", hanem, hogy "tejóég!". Én legalábbis így vagyok. U18-ban azt mondom rendben, persze, de aki már kikerül az életbe, ne adj isten egyetemre/fősulira, az figyeljen már oda, milyen képet fest magáról egy közösségi oldalon.:) (No offense;))
Apokriph 2010.04.06 10:45:26
@Kókusz Dió: Nem feltétlenül. De ugye az első benyomás...és interneten kétségkívül az adatlap adja az első benyomást! :)
 Sziasztok!Manapság a munkáltatók elvárják, hogy az önéletrajz fényképet is tartalmazzon. Felvetődik a kérdés, vajon milyen is a jó kép?Általában a "mellkép" tanácsos, de persze ezt NE szó szerint vegyétek, mint ahogy ezt az alábbi hölgy tette. Azért hívják…..
Apokriph 2010.04.03 14:03:33
@virgin cave: ha csak fekete karikák lennének....:D;) az a legkevesebb...:$
 Szervusztok!Biztosra veszem, hogy mindenkinél előfordult már, hogy a munkahelyén egyszerűen nem volt munka, csak ugye bent kellett lenni fizikailag.Egyik kedves Olvasóm küldte el a következő linket, melyben humoros, munkahelyi unaloműzésre alkalmas játékok találhatóak.…..
Apokriph 2010.04.02 23:04:54
@Dragi: Ki lehet ilyen idióta?:D Vagy inkább kinek van erre ideje?:D
 Sziasztok!Egy interjú kínos pillanatait szeretném most megosztani Veletek!Nem is olyan régen egy tipikusan férfiak által preferált pozícióra kerestem jelöltet. A 11 órási jelöltem rendben megérkezett a szokásos, elegáns öltözetben: öltöny+nyakkendő+elegáns cipő, szóval…..
Apokriph 2010.03.31 14:13:15
@döröBé: Na mivan? Irigykedsz, hogy neked meg nem látszik a zacsi?:D
Apokriph 2010.04.02 10:04:34
@döröBé: Hú, de nagy kan itt valaki...kösz, de nem vagyok rá kíváncsi!:)
Apokriph 2010.04.02 22:45:00
@döröBé: Szeretnéd Te, hogy elhúzzam a nótádat! :P
 Szervusztok!Úgy döntöttem, hogy először saját kis sztorijaim közül szemezgetek.Íme: (a teljeskörű diszkréció ez esetben is természetes)"Tisztelt hirdető!Állást keresek és érdeklődök, hogy tudnak-e állást adni.Ha felvesznek dolgozni, akkor ajándékként 250g kávét…..
Apokriph 2010.03.30 12:47:13
@döröBé: Ne mondd, hogy elsőre Te nem mosolyogtál volna egy ilyen ajánlaton.:)
Apokriph 2010.03.31 10:01:57
@döröBé: Arról beszélhetnénk, hogy akkor most ki is az "észosztó"...
Mellesleg, ha gazdagapuci kislánya, akkor egy jó egyetemre valószínűleg futotta...:)
 Szervusztok!Ma délutánra ismét egy kis humor: jönnek a már beharangozott vicces e-mail címek.Nem régen kaptam egy pályázati anyagot, ami önmagában legalább három posztra elegendő anyagot szolgáltat majd. :-) De ne szaladjunk ennyire előre, most csak az e-mail címekre…..
Sziasztok!Egy közismert és szakemberek által elfogadott személyiségtesztet töltettem ki egyik jelöltemmel. A következő kukacoskodó számítást kaptam válaszul:"Üdvözlöm!Azt írják, hogy a teszt kb. 30-40 perc. Utána meg, hogy 20-30 másodpercnél többet ne gondolkozzunk per…..
Ma az élettapasztalat címszót vesszük át, mert levélírónk összegyűjtötte az ő már evált, még nem elhasznált és reciklált lekoptatós dumáit. Annyira jók ezek, de komolyan. Örömteli péntek, mert rengeteg muníció gyűlik össze a hétvégére. Szavazzatok a Goldenblog…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
A Cartoon Network megkeresi a bennünk lakozó gyermeket, feltehetőleg azt, aki még nem találkozott pattanással. Tessék, lehet kis kozmetikust játszani!            (forrás: Cartoon Network) ..
Száz éves a mozgalom. Pár dolgot kiemelnénk az alább következő hírből: - 560 magyar fiatal multikulturális hangulatban - ügyességi és hagyománytisztelő feladatokkal, de szórakozva emlékezni - egyszerre ennyi magyar fiatal a rendszerváltás óta még nem volt külföldön - Makaó,…..
Sok videó van az interneten "fiatalos" zenére magukból hülyét csináló öregekről, ez viszont itt egy kakukktojás. Elsősorban azért, mert ez a nagymutter egész ügyesen mozog, másrészt pedig mert nem hisszük el, hogy ehhez nem nyomott be tényleg valamit. ..
Apokriph 2007.07.16 18:54:51
Subba A hét hőse dalban mondja el 2007.06.29 00:21:00
Egész egyszerűen nem tudunk megszólalni. Amikor már azt hiszi az ember, hogy olyan nagy őrületet nem tudnak mutatni, érkezik egy ilyen. Tessék kedves olvasók, bemutatjuk nektek a 18. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnázium igazgatóját, és az ő elképzelését a szalagavató…..