Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wicktor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig ült el az Ultraliskek által kavart por és füst a Starcraft II: Heart of the Swarm trailere körül, itt az újabb, legalább olyan lenyűgöző videó. Az állítólag még az idén megjelenő Elder Scrolls Online-ból kapunk egy kis ízelítőt (persze, amit látunk, nem gameplay), benne…..
Wicktor 2013.01.23 11:14:16
@Zizzencs42:
Azért a saját tájékozatlanságodat ne a játék rovására írd fel légyszíves. Rengeteg infó van már a játékról, és van ott motiváció, csak az nem a trailerből derül ki, gondolom úgy voltak vele, hogy az előzőleg kiadott videókból már tudnak annyit az emberek, hogy mit miért.
Wicktor 2013.01.23 18:01:21
@Zizzencs42:
A ,,torony'' mögött látható Cyrodiil, amiért a TES:O-ban megy majd a három frakció közti versengés, ugyanis ezt elfoglalta Mannimarco és a daedra Molag Bal, és ezt akarják visszafoglalni, és magukénak tudni. Én úgy gondolom, hogy az a ,,torony'' egy valamilyen kapu, azért ostromolják.
Nehéz dolog okosat írni az amerikai lövöldözések miatt aktuálissá váló témákról. Egyrészt azért, mert tetszik, nem tetszik, az ott egy olyan kultúra, ahol az emberek egy része nemcsak elfogadja a lőfegyverek létét, de helyesnek gondolja, hogy besétálhat a boltba, és vehet…..
Mona Sax remek név lenne egy pornószínésznőnek, de eheti játékcsajunk foglalkozása egészen más: bérgyilkos. A Max Payne sorozat Monája a játéktörténelem egyik legjobb női karaktere, remek példa arra, hogy a gyengébbnek mondott nem többet érdemel annál, hogy csak megmentendő…..
Már kevesebb, mint egy hetet kell csak várni.   ..
Wicktor 2010.07.22 11:55:24
@Yarner:
A Blizztől már megszokhattuk az effajta mozis trailereket.
IDDQD Papír Mario odavág 2010.06.09 20:14:31
És most nem Paper Marióról van szól, ahnem egy valóban papírból készült Super Mario figuráról, ami néhány őrült japánnak köszönhetően stopmotion technikával kel életre.   ..
Wicktor 2010.06.10 06:01:58
Lehet már szavazni az idei Golden Joystick díjakra. Aki nem tudná: a Golden Joystick egy brit díj, a videojáték-ipar egyik legnagyobb elismerése, egyben az egyetlen jelentős díj, amit a játékosok szavazatai alapján ítélnek oda. Idén rendezik meg huszonnyolcadszor a díjátadót, a…..
Ismerkedjetek meg Lady Tornadével. A hölgy francia modell és előadóművész, de bizsukat és ruhákat is tervez – bár a „ruha” szó esetünkben eufemizmus, hiszen olyan kis mellbimbótakaró izékről van szó, amit a sztriptíztáncosok szoktak használni. Lady Tornade…..
Wicktor 2010.04.22 07:23:18
Még amikor nem tintanyalóként kerestem a kenyerem, hanem programozó voltam, a cég, ahol dolgoztam, karácsonyi prémiumként minden dolgozónak adott egy érintőkijelzős PDA-t. Első dolgom volt, hogy letöltöttem rá a Doomot, mert mekkora királyság már, hogy a zsebedben a Doom,…..
Wicktor 2010.04.03 15:29:31
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: "...amit még 2008-ban jegyzett be a cég, de csak a héten vált publikussá."
Április elsejét jobban gyűlölik az újságírók, mint egy éjszakai ügyeletet egy hosszú hétvége közepén, mert a sok álhír közül könnyű beszopni egyet-egyet. Érzéseinket ezen a napon leginkább a Neogaf egyik fórumozójának alkotásával tudnám illusztrálni: A játékiparban…..
Wicktor 2010.04.02 13:02:40
Keményen nyomják a Counter-Strike harcosok Kínában. Egy Jilin tartománybeli netkávézóban múlt kedden összekapott két CS-s, egyikük wallhackkal vádolta a másikat, vagyis azzal, hogy olyan cheatet használt, amivel átlátott a falakon (és így látta, hogy merre mozognak a ték és a…..
Wicktor 2010.03.25 07:14:42
@Thresher: Szerintem is inkább szomorú, most komolyan ti tényleg ennyire betegek vagytok? Szerintem aki kést szúr valakinek a fejébe az elmebeteg. Ennyi, max önvédelemből tennék ilyet.