Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Méböl

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorstársaim! Nem szeretek ilyen oldalakat olvasni, mert alapjában véve mindig bizakodó, optimista természetű vagyok és hiszem, hogy talán jobb lesz és itt nem csak magamra gondolok… De az elmúlt 2 hónapom álláskereséssel telt és elkeseredtem…4 ( mások által is ) igen…..
Méböl 2010.05.14 06:56:04
@Strici: Örömmel válaszolok kérdésedre:
Nyelvtanári diploma 20-23 év. Közgáz diploma 22-24 év. (Igen, két évet párhuzamosan csináltam.) Első gyermek: 25 év, második: 26,5. Amíg a nagy pici volt, a pici pedig a pocakomban volt, elvégeztem egy két éves másoddiplomás képzést. Igen, ambíciózus vagyok. Nem, nem tudok megülni a hátsómon. És a gyermekeimet ÉN nevelem, nem a TV, és nem az utca. Ha jól szervezzük, mindenre marad idő.
A főállásút pedig tudod hogy értettem. Rendes pozíció rendes fizetéssel.
Méböl 2010.05.14 07:12:48
@Strici: Most mennem kell: ovi, bölcsi, meló, de délután ígérem, elmesélem! ;-)
Sziasztok!   A segítségetek szeretném kérni. Rendszeres olvasója vagyok a blognak, bár kommentelni nem szoktam, így rögtön tudtam, kihez forduljak a kérdéseimmel, remélem, válasz is kapok tőletek.   A helyzet a következő:   Párom 2005-ben került a jelenlegi…..
Méböl 2010.05.01 13:14:22
@kairouan: "Talán, ha előbb kommunikált volna a munkáltatóval, kiderült volna, hogy nem várják vissza, nem tudnak neki munkát adni, és már egy évvel ezelőtt elkezdhetett volna állást keresni!!!"

És mégis mit ír bele az önéletrajzába? Hogy hú de szép és jó vagyok, és egy év múlva tudok kezdeni? És ha szerencsés, és bejön valami 1-2 hónapon belül, a gyermekét hova teszi? Mert bölcsi nincs, csak akkor veszik fel oda, ha hozza a munkáltatótól kapott nyilatkozatot.... Ördögi kör ez. Lehet utálni a kismamákat, de egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben...
Sziasztok! Egy nagy cégnél dolgozom, jelenleg még határozott idejű a munkaszerződésem. Elvileg 2 hét múlva határozatlanon leszek már. A véglegesítésem még mindenképp megvárom, de utána szeretném, hogy terhes is legyek. Viszont nagyon félek, hogy találnak valamilyen indokot,…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Volt két "kedves"kolléganőm, akik nagyon…..
Méböl 2010.04.09 18:55:47
@Animacs: Picit sem vagyok szent ember. Pl. örülnék annak, hogyha kiderülne, hogy szétment a házassága (azok után, hogy láttam, mit művelt 1-2 céges bulin). Vagy talán annak is, ha végre elveszítené a munkahelyét, és munkanélküliként kellene tengődnie, mint ahogy meg is érdemelné.
DE KÖNYÖRGÖM! ITT MOST RÁKRÓL BESZÉLÜNK! HOL ÉLSZ???? Láttál már rákban szenvedőt? Ezt SENKINEK nem kívánhatod!
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy valaki hogy gondolkodhat így...
Méböl 2010.04.09 19:51:14
@Animacs: ez megint egy más helyzet, nem pedig egy rossz kolléga! A rossz kollégát ugyanis nem kötelező elviselnünk...
Nyilván hasonló helyzetben én sem sajnálkoznék.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok! Most nem terrortémában írok, csak…..