Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozont91

3 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"It's a fossil, left over from the era of closed standards and unilateral corporate control of web technology." - http://occupyflash.org/#manifesto (ford. itt) Általánosan igaz szerintem, hogy a katedrális nem versenyképes a bazárral szemben hosszú távon - ha ismersz olyan zárt…..
"Alighogy átszállt a határon a győzelem, az a hat-három s fáradtan a nagy drukkolástól ledőlnék, egyszer csak rámszól a rádió és arra bíztat, hogy verset írjak... Hát írok is." Zelk Zoltán: Rímes üdvözlő távirat http://www.mtv.hu/modernkepmesek/cikk.php?id=165709…..
A DE IK Prog2, programozás bevezető kurzusát támogató címbeli intézményt most megszervezzük! Párhuzamosan ez a poszt a nyolcadik előadás és labor posztja is. Prog2 labor labdarúgó-bajnokság, PLB Figyelj, mert a határidő közeli, lásd a kiírást a könyvben! 1.3.1.1.2.Prog2 labor…..
bozont91 2011.10.29 13:17:35
@nb: Küldtem e-mailben a javított csapatot :)
bozont91 2011.10.29 17:19:39
@nb: Nálunk az volt a gond, hogy módosítgattam a MightyMagyars.java-t, hogy a bíró ne játékosként csatlakozzon, aztán az ronthatott el valamit - visszaírtam az alap GoldenTeamFC mintájára és úgy már működött. (először am. a start.sh-ra gyanakodtam, mivel windows alatt működött)
Eminem - Not Afraid: http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s Ez a hetedik hét (labor és előadás) posztja. Fő - 5/9 trófeás - témája a saját csapatod "GPS"-ének (azaz helyzetmeghatározásának) javítása. Ez egy kreatív feladat, ennek megfelelően "ilyen volt - ilyen lett" jellegű…..
bozont91 2011.10.22 00:52:39
készítsd el a saját RCSS focicsapatod (felismerhető és jogtiszta) logóját, amit az rcssmonitor és a soccerwindow meg is jelenít (s itt természetesen ez utóbbi a lényeg! Java forrásban, lásd a XPMImageFerSMLLogo osztályt) no nem banánért :) hanem 12/12 trófeáért! Magam ezeket a logókat készítettem például, a FerSML platformhoz igaz, de ide is megteszi, megelőlegezi a FerSML2RoboCup csapatot :)

dl.dropbox.com/u/43596461/logo_soccerwindow.jpg

Én is pakolgattam a "csempéket" egy kicsit, de nem bírtam megcsinálni hogy rendes kép legyen. Rajzoltam csapatlogót megfelelő méretben, fel is vágtam 64 egyenlő részre, de nem tudom, hogy lehetne ezeket xpm-be konvertálni :( Egyesével meg tudnám csinálni, de jobb lenne valami batch konverter. Tanár úr nem tud adni valami segítséget?
Ez az ötödik hét (labor és előadás) posztja. Remek ötletként vezetjük be azt a "laborkártyát", hogy a "saját" focicsapat megléte és elhozása az órára maga is egy ilyen kártya legyen! Természetesen ezt a bónusz kártyát mindenkinek kiosztjuk a labor…..
Here we pass the ball, you understand that? We're a unit, not a one-man show. The name on the front of the shirt is more important than the one on the back. Erik Dornhelm, GOAL, http://www.imdb.com/title/tt0380389/quotes Ez a harmadik hét (labor és előadás) posztja. A hét feladata az előző…..
bozont91 2011.09.30 15:41:53
@nb: Leírtam az előző posztban, ahol a 403-at dobta a link :)

AranycsapatFC.java:
magic number
default a switchnél
final változók
hosszabb a sor mint 80 karakter
javadoc
line has trailing spaces

fedezet.java:
Variable 'latomASajat16ost' must be private (plusz az összes többi)
first sentence should end with a period
Ez a második hét (labor és előadás) posztja. Főleg focizni fogunk, de a labor elején, hasonlóan az első héthez, megismételjük a Prog1 második laborjának a feladatát, de most a megoldást ne C-ben, hanem Javában adjuk meg. Ehhez a Javát tanítok (1.12. példa - Titkosítás kizáró…..
LG Optimus GT540 Rootolás 2011.06.19 22:49:00
 A rootolás, vagy másnéven superuser jog megszerzése az első egyszerűbb hack, amit megcsinálhatunk, de nézzük is, hogy mi is, és hogy mire jó ez: - Aki használt már valamilyen linuxot annak ismerős a superuser jog fogalma. Ezzel leszünk a telefonunk teljes urai, azt…..
  Ebben a posztban szeretném összeszedni Nektek a telefon főbb tulajdonságait, előnyeit, hátrányait, íme:           A telefon teljes specifikációja: http://www.gsmarena.com/lg_gt540_optimus-3081.phpMobliarena…..
LG Optimus GT540 Létrejöttünk :) 2011.06.16 19:36:11
 Sikeresen létrejött a blog - hála nekem és a pár varázslatos kattintásomnak. Egyenlőre, mivel megyek most sörözni - nincsenek posztok, de hamarosan kerül fel pár hasznos leírás :)..