Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saci57

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy láthassuk, mi mindenbôl áll össze a magyar fejekben az, hogy "mediterrán", a következôt szeretném kérni tôled: Írj kommentbe egy szót, ami építészetileg vagy lakberendezési szempontból - de lehet ez egy színvilág, egy anyag is -  eszedbe jut, ha meghallod azt…..
Kreatív foltok Virágos párna 2010.04.29 19:58:00
Ezt a párnát egy régi burdában láttam, elhatároztam, hogy én is elkészítem. Ebben minden megtalálható ami a patchworkre jellemző: színes foltok összevarrása, áttűzéssel rögzíteni a másik anyaghoz és a maradékok felhasználása. 12 darab szirmot kell készíteni, azokat a…..
Kreatív foltok Hópihés párna 2010.04.29 19:45:00
Kockás kartonra fehér anyagból rávarrt hópihe. A mintát egy régi újságban találtam. Először papírból kivágtam, utána a fehér anyagból is kivágtam egy varrás ráhagyással és ezután rásteppeltem. Ha valaki ügyes vagy nincs varrógépe egy sima párnára kézzel is rá tudja…..
Kékfestő anyagból patchwork párna és a hátsó egy sima régi kékfestő anyagból készített párna, nagyon tetszett a mintája.Az elől levő párna fehér madeira és kékfestő anyagokból készült. Háromszögek és kokckák alkotják. Kezdők is nyugodtan próbálkozhatnak vele...
Ez a karácsonyi terítő volt az első próbálkozásom a patchwork terén. Sok maradékanyagom volt és azokat próbáltam összehozni, hogy megjelenjenek benne az ünnep színei. Egyszerű minták, háromszögekből áll a közepén, és ehhez jön körbe a piros és a zöld keret. A hátoldala…..
Kreatív foltok Bemutatkozás 2010.03.24 20:07:33
25 évig varrónőként dolgoztam, ma hobbiból foltvarrásal fogalakozom. 5 éve voltam először egy patchwork kiállításon, ami annyira megfogott, hogy gondoltam én is megpróbálkozok vele. Első munkám egy terítő volt, majd ezt követték további darabok ajándékba és saját…..