Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Everywordofmine

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Painted Life Szakdolgozati rinya 2013.01.09 10:02:03
Rinya on: Btw idegbaj van a köbön. Utolsó évemet húzom a főiskolán, szakdogát kéne írni, motiváltság viszont 0. Én voltam a hülye, ott rontottam el, hogy nem jutott eszembe témát változtatni, amikor még megtehettem volna. Igaz is, az álomtéma jóval a határidő lejárta után…..
Painted Life First 2013.01.09 09:45:14
Mindig különös érzés tölt el ha új blogba kezdek. Korábbról már voltak hasonló élményeim, kezdve a legelső windows live-os fióktól a freeblogon át egészen a blogspotig. Mindenhol rosszul éreztem magam egy idő után, túl sokan kezdtek ismerni és így ítélkezni, itt viszont egy…..
Na ez tényleg egy sírós-nevetős történet, a lányt szemét módon lekurvázó-lekoptató pasival és a blogon keresztül megismert agybeteg idegennel együtt. Közben az internetes ismerkedés klasszikus buktatóival is megismerkedhetünk. Kép innen. Történt 2007-ben, hogy az akkori 2…..
Everywordofmine 2010.03.24 19:51:08
Nah szóval ez mindenkinek szól aki hozzászólt, kommentelt stb.
A történet már régebbi eresztés, félig még gyerek voltam és igen én is hibázhatok. Naiv kislányként az ember könnyen hisz el minden szart és csinál totális hülyét magából. Tanultam mindkét esetből egyébként igazat adok a többségnek.:)

Régensherceg: Nem tudom a többire hogy maradt ideje, szerintem mivel nem mindennap pofáztunk estétől reggelig így a kimaradó napokon mással is foglalkozhatott. Passz.

Caddy: Naiv kislány voltam és nem akartam észrevenni az igazságot. Such a shame tudom.:)

Editke: Mindenkinek kell egy jókora pofáraesés ahhoz, hogy kicsit átértékelje a dolgokat.:)

Klájd: Sorry, a haragodról nem tehetek, a zsetonod nem nálam figyel, én is csóró vagyok jelenleg.:)

Tintanyaló: Tudom.

mütyür: Ha elolvasod a többieknek szóló részeket rá fogsz jönni, hogy ez akkor volt és igen hülye voltam ahogy azt már párszor elismertem feljebb.:)

scavengario: Néhány dologot nem írtam meg: az a bizonyos két éves kapcsolat akivel szakítottunk netről volt. Lehet komoly kapcsolatot találni ez tény és való, volt benne részem. Mindössze annyit próbáltam megértetni, hogy nagyon mellé is lehet nyúlni. Ja és igen. El se hinnéd hányan élnek abban a téveszmében, hogy a net biztonságos.:) Nekem már volt hidegben és melegben részem, mindenesetre mostanság már kétszer meggondolom kinek mit és hogyan.:) Lgevégül pedig: a mostani több mint egy éves kapcsolatom is netről van.

Régensherceg: Lettél már valakinek szerelmes csak úgy a jellemébe és a látásmódjába? Ha igen akkor érteni fogod hogy zúghattam bele valakibe látatlanul.

Darth: Te sem kíméled az embert.:)

Letícia: A fentebb leírtakat tudom ismételni...:)

Pohjola: A tiedre nem reagálnék...

K.A. vagy B. Cs.: :DDD

pepito: Mégis beleolvastál. Ha nem érdekel miért olvasod?:)

Frigyesur: Ezt mifelénk így mondják csak kb ennyi köze van egymáshoz a kettőnek. Semmi több.

Nyuszifül: Köszi.:)

Ha valakit kihagytam bocsi.:)