Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucius AIMERnius

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Webber a Ferrarinál? 2011.06.09 12:32:00
Olaszországban már hónapok óta pletykálják, az ausztrál még nem hosszabbított a Red Bull-lal, Helmut Marko a helyettesítéséről beszél. Tavaly már május elején meghosszabbította szerződését az RBR-nél Mark Webber, idén viszont június elejéig még tárgyalni sem kezdtek…..
Az Autosport kedd este közölte, hétvégétől tilos a kipufogógázt folyamatosan a diffúzorra nyomni, majd éjfélkor azt, hogy a FIA meghátrált. A szövetség hivatalos levelet küldött az összes istállónak, hogy tudassa, a lefújt diffúzor - blown diffuser - rendszere Barcelonától…..
lucius AIMERnius 2011.05.18 17:44:39
@lxci: +1 szavazat a szerkesztő posztért

@Johnny Bravo: Te még vagy nem olvastál egy JoóGabis cikket sem, vagy te magad vagy JoóGabi...
A tesztgyőztes Sergio Perez sikere után igyekszik csökkenteni az elvárásokat. Az újonc mexikói csütörtökön volt a leggyorsabb Barcelonában, Sauberével az év addigi legjobb körét futotta. "Az biztos, hogy az emberek most már azt gondolják, odamegyek Melbourne-be, és…..
lucius AIMERnius 2011.03.15 20:25:34
Tovább javul a ralibalesetes F1-pilóta állapota. "Nincs már szüksége intenzív ellátásra, elkezdődhetett a rehabilitáció. A saját tágas szobájában van, minden kényelmet megkap. Finom gyakorlatokat végez, már ki tudja nyújtani az ujjait, és már kicsit érzi a kezét is.…..
lucius AIMERnius 2011.02.23 12:03:35
@lapos a Föld:

Miről maradtam le?
Akárhányszor kattintottam ide, folyton csak sületlenségek voltak. Volt ennél is lejjebb? :D
"A 40 évnyi kádárizmussal és 20 évnyi posztkádárizmussal szakítva létrejöhet a negyedik Magyar Köztársaság" - jelentette ki tavaly Fricz Tamás politológus, a Civil Összefogás Fórum szóvivője a szervezet 1956-os ünnepségén a Hősök terén. A felvetés egyre…..
lucius AIMERnius 2010.11.22 23:42:41
lucius AIMERnius 2010.11.22 23:52:45
@Ordnassac: Na nem baj, majd legközelebb jobban résen leszek.
Ájjj, pedig még rá is értem volna...
Szívatós Naptárral bankolni? 2010.06.16 09:00:00
 Egy olvasónk küldte az alábbi sztorit:  "Fél évvel ezelőtt még egészen szép kamatokat kínáltak a bankok. Az Ersténél sikerült is kifognom még egy 8 százalék feletti, egészen pontosan 8,2 százalékos akciós kamatot, amire egy komolyabb - mondhatni…..
lucius AIMERnius 2010.06.16 11:02:55
@OkoskaTo:rp:
hasi Tasi :) és nem kér kódot
Muhaha! Csináltunk egy fociblogot, amire a csajaitok csak legyintenek, és belefeledkeznek a Zone Club sminkelős műsorába! Na, jöhetnek a seggek? Honduras első számú tradicionális tánca, a punta Nyugat-Afrikából érkezett, maga a szó is valószínűleg a mandé népek feneket jelölő…..
lucius AIMERnius 2010.05.18 16:43:56
-elutazok Nizzába, aztán nem tudok postot írni... ..
Amikor ez a poszt megjelenik, én most valahol a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban kisvonatozok a többiekkel, hacsak épp nem szakad az eső. De igazából valószínűleg akkor is, legfeljebb ha szélvihar is van, akkor beleborul az egész kemény mag a Fertő-tóba. De térjünk a tárgyra, mert…..
lucius AIMERnius 2010.03.27 18:34:09
@amatőr: de min vagy fennakadva? Épp az volt a lényeg, hogy egy köcsögszuzukist vagy bárki más személyautóst is gond nélkül le tud gyorsulni. Ezt támasztotta alá egy sztorival... punk tum. Nem arról szólt, hogy az apja mekkora nagy schumacher, és esélytelenül szétalázta a köcsögszuzikist.
-mire eljutok idáig, addigra elfelejtem miből is volt kurvára elegem.....
- most már a kristálycukrot is finomabbra őrlik, mint az elmúlt évtizedekben (jó kb. az elmúlt 2-ről tudok nyilatkozni) és most már kurvára összekeverhető a sóval például.- amikor a piros lámpánál 70-el hátulról belém száll egy tipikus köcsögszuzukis, és gazdasági…..
- folyton értelmetlenül kell járkálnia a család összes tagjának, a lehető legnagyobb ajtócsattogással és csoszogással, mikor kurvára aludni szeretnék...- folyton csörögni kell a tányérokkal, késsel, villával a mosogatóban, és az üvegasztalon, mikor kurvára fáj a fejem...-…..