Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenebolond (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki magyarázza el nekem, hogy ezt az egész rémséget jegyző, egyébként német Gummybear International nevű céget mi motiválta abban, hogy minden létező nyelven megalkossa ezt a "dalt". Nem viccelek, van német, francia, spanyol, minden. Még héber is. Meg persze magyar:…..
Különösebben nem lehet ezt kommentálni. Szar. Kőkeményen. Érdemes figyelni a szövegre. Mátó mágá helyett én vágyok... ..
Zenebolond (törölt) 2010.03.24 17:24:52
Itt a szerkesztőségben azon gondolkodunk, hogy mit mondhattak Davidnek, mikor felvették vele ezt a klipet... Figyeljél, akkor az elején nézzél úgy, mint a Knight Riderben szoktál, kezdj el énekelni, aztán vedd fel ezt a bundát, majd odateszünk mögéd valami eszkimó tájat, majd úgy…..
Annyi szar zene van!... Robby D-day 2009.08.12 12:00:00
 Erica C. alias Zoltán Erika a kilencvenes évek sok bűnéért felelős, de miközben röhögünk a kukásmellényen az Emergency House-számokban, vagy sikoltozunk a B. (alias Bizö) Boys baltaarcú srácain, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az E. C. Dance Stars mozgatórugói…..
Picit elaludtunk, de nagyon belejöttünk a webcamos "rajongói" klipek közvetítésébe, hát itt van még egy. Akit érdekel az eredeti, megtalálja itt. De azt hiszem talán a legérdekesebb ebből a klipből mégis inkább Lakatos Cshapo Csaba interpretálása. Vigyázat, a lenti…..
Zenebolond (törölt) 2010.03.24 17:16:34
Dübörög a, dübörög a, dübörög a ritmust Batta Róbert és Szűcs László vagyis a Skyland (front)emberei még arra se vették a fáradságot, hogy a két tőmondatos szöveget rendesen megvágják. Pedig egy tébetűt nagyon könnyű levágni ám. Egyszámos formáció. Később született…..
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Nagyon Fontos Emberek, az Eurovíziós dallal. Különlegesség, hogy maga a MESTER konferálja fel őket, bizony. '97-es felvétel, s akkoriban sajnos a realtime autotune még megfizethetelen volt. (Azért hamis, mert élő. Külön törődést igényel…..
Zenebolond (törölt) 2010.03.24 16:59:50
Rácz Erik frontemberlésével 1992-ben alakult meg a méltán hírtelen Erik a Viking nevezetű együttes, amely szerencsére 1996-ban feloszlott, így Erik megcsillanthatta nekünk tehetségét Mr. Rick néven és beletolta az arcunkba többek között ezt: ..
Zenebolond (törölt) 2010.03.24 16:57:07
Nem bírtam ki, hogy ne renitenskedjek, így mégegy fórefklább mára. A szövegre nagyon tessenek odafigyelni, gyöngyszem. A kedvenc részem: Jogod van hallgatni, sőt jobban is teszed, Ha tényleg szeretsz, járjon a szexen az eszed! Hiszen a hófehér tangabugyit találták ki neked,…..
...de nem pornóból, hanem zenéből. Államalapításunk ünnepét legalábbis gyorsítókkal kell élvezni, és ehhez a zenét mi szolgáltatjuk, nagy örömmel. Volt ugyanis ez a meghatározhatatlan dolog, amit hívtak eurotrance-nek, hardcore-nak, technónak, és még ki tudja, minek.…..
Eléggé elcsúsztunk mostanában az igazi-szerű zenék irányába, ezért elnézést kérünk, következzen tehát a vérzivataros kilencvenes évekből az a pillanat, amikor a mulatós betört a popiparba. Igazi csemege, azoknak, akik magyarosan szeretik Szent István ünnepét.Minden országnak…..
Nem, nem még nem Backstreet boys, jobb. Következzék a méltán elfeledett East 17 együttes. Valaki magyarázza meg, hogy miért beszélget egy tucat csaj melltartóban, amikor a srácok éppen klipet próbálnak forgatni és hogy miért esik egy stúdióban az eső. Várjunk csak, értem. Veszik…..