Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanalas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV szerint az ORTT 2006-os ajánlása szerint jártak el, amikor a pártokat bemutató interjúsorozatukban külön adásban biztosítottak lehetőséget a Fidesz és a KDNP számára. Az MSZP szerint viszont mivel a két párt közös listán szerepel, nem jár nekik két lehetőség. Nyakó…..
kanalas 2010.03.24 15:34:50
Csak azért írok, mert látom, hogy dühből beszéltek, és a médiában, mint az internet is az ne csak a ti hangotok legyen.
Tehát. Véletlenül pont tudom, hogy a KDNP-nek komoly kritériumokat kell teljesítenie a fidesz-ben, hogy, a ti szavaitokkal élve, vigye a hátán. Például ilyen a kopogtatócédula gyűjtés, és nem a KDNP-nek gyűjtik, hanem a fidesz-kdnp-nek, mert így indulnak, de az önkéntesek, mint jó magam is, kdnp-sek, tehát hozzá kell tegyem, sok kopogtatót gyűjtöttünk, bizony.
Valóban a kdnp jelenleg (sajnos) nem önállóan indul, de azt mondhatom, hogy programja van, nézetei vannak, amiben bizony elkülönül a fidesztől.
Több kdnp-s politikust ismerek, aki biztosan nem megélhetési politikus, tulajdonképpen érdekes, hogy pont itt jön elő ez, ahol a legkevésbé jellemző, erről a baloldalon lehet beszélni, de nem erről van szó.
Aki kdnp-s a fideszen belül, az nem véletlenül kdnp-s hiszen ugyan így lehetne fidesz-es is, ugyan ott ülhetne, mégsem képviselhetné azokat az érdekeket, amiben mondjuk különböznek.
A fidesz sokkal nagyobb, és népszerűbb párt jelenleg a kdnp-nél, és sokat köszönhet neki a kdnp, ezt nem lehet letagadni. Ez a külön Tv-nyilatkozat épp annak a kezdete, hogy a választások után el fog különülni ki mit hogyan szeretne.
Épp az a különbség e két párt és a többi közt, hogy ezek igykeznek az orszáég érdekeit nézni, ellentétben a többivel, így alkalmasak arra, hoyg együtt dolgozzanak, ami az utóbbi kormányzási ciklusokban nem volt jellemző pl. a kormánypártok és az ellenzék közt. (ez oda vissza igaz, ne jöjjön senki azzal, hoyg a fidesz mindent lehurrogott, az mszp ugyanúgy nem fogadta el a fidesz javaslatait).
Amin lehetne javítani, az pont a fidesz reprezentációja, ahol jobban hangoztathatná, hogy ők a fidesz-kdnp. Ez pedig épp az ellen szól, hogy hatalomfitogtatás miatt lennének szövetség, mint az USA a Fidzsi-szigetekkel.
kanalas 2010.03.26 16:24:22
Kedves Viharzóna! :-)
Nem értem most mi van?
Miről beszélünk, arról, hogy én keresztyén vagyok-e (igen), vagy erről a cikkről itt fenn?
Lehet indulatból beszélni, és lehet vádaskodni alpári módon, attól, hogy keményebb hangnemet próbálsz felvenni nem lesz igaz amit mondasz. Ha már a hitről beszélünk, szerintem egy pártban nyilván nem lehet hinni, mert abban emberek vannak, ahogyan emberekben sem, akik igenis hibáznak. És fognak is, még akkor is ha nem akarnak, hátmég ha akarnak. Nem kiáltok én ki senkit erkölcsi győztesnek, nem vagyok Viktor fan, egyszerűen csak én is látom, ahogy sokan, hogy ennek, ami most van, változnia kell, csak leírtam a véleményemet. Ami nem egyezik a tieddel. Ettől még egyik sem bizonyított. Majd az évek eldöntik, ami most volt 8 évig az nem azt igazolta, hogy a jelenlegi kormány pl. betartotta volna az igéreteit.
Ha mellesleg "másként gondolkodó" lennék (nagyon ügyelek, hogy politikailag korrekt kifejezést használjak :-)), vagy bármilyen szempontból kisebbségi (nem részletezem), akkor a fenti kommented miatt fordulhatnék jogorvoslathoz, így sajnos nincs ilyen lehetőségem, csak remélem, hogy te sem gondolod komolyan. Ha pedig gorombáskodni szeretnél, nézz utánna annak amit mondasz keresztyén-ként te a római katolikus-ra gondoltál általánosítva ahol valóban bevezetett intézmény a fülbe gyónás, azonban azt keresztény-nek nevezik, míg a keresztyéneknél a protestánsoknál, ami én is vagyok, nincs fülbe gyónás, se üdvözlégy, de nem mennék bele a dogmatikába, valószínűleg nem érdekel.
Ha te még hiszel az éppen aktuális előretolt hazudozónak az ős pártban, hát szíved joga.