Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Targonca

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
Targonca 2010.05.17 14:39:39
@csillagkutya seven: Érdekes mód jobbikosokat lehetett látni zsákokat tölteni homokkal, cigány nem fél az áradástól nem azért, mert bátor, majd kap másik házat, ha elmossa az ár, hiszen jár neki ,arról meg nem tehet szerencsétlen, hogy a sok gyerek miatt nem tud részt venni a mentő munkában, hisz a gyereknevelés felelősséggel jár!
Targonca 2010.05.17 14:56:51
@Otovszky E.: Múlt héten csütörtökön belém kötött egy cigány a sörözőben kimentünk ütni egyet 4. padló után elszaladt a haverja ki akart jönni utánunk a barátaim nem engedték ki. A röhej az egészben, azért kötött belém, mert cigányoztam, persze viccesen, mert a cigány barátaimnak beszéltem és ők nem engedték utanam a csávót :-)))
Erről. Egyszerre áldás és átok egy Index-főoldal. Egyrészt sokakhoz eljutnak a gondolataim, másrészt olyanokhoz is eljutnak, akik nem veszik a fáradságot, hogy gondolkodjanak. Édes, ahogy balos és jobbos kart karba öltve akad ki a posztomon. Az egyik azt veti a szememre, hogy nem…..
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
  Nem a legvidámabb napjait éli április 11-e óta a Jobbik. A túlpörgetett várakozásoknak köszönhetően az első forduló eredményeit inkább csalódással fogadták a párt politikusai és választói, semmint önfeledt örömmel, s a második fordulóban sem volt sok minden,…..
Targonca 2010.05.02 10:43:02
@Várúr: Egyes, Te is leülhetsz, mert az sokkal korábban kezdődött.
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
Targonca 2010.05.02 10:21:00
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..
Targonca 2010.04.29 08:22:46
@teknősbéka: Tévedés ne essék, én szívesen olvasok ebben a témában hozzászólásokat, mert mindig reménykedek abban, hogy azért vannak itt értelmes emberek is és engem jobban érdekkel egy értelmes vélemény, mint az hogy hogyan húzzuk le a másik nemet ;)
Targonca 2010.04.29 09:43:16
@Angelblade: Hihi a poszt író most lankadt le végleg :)
anonim [szexfüggők] Dundi Sarlakk 2010.04.29 08:09:00
Azt hiszem túllőttem a célon.Alapvetően bírom a duci nőket. Felizgat a nagy mell és az óriási segg pucér látványa. Egy dagadt kurva mellkasa előtt térdelek, a farkam a mellei közé szorítva. A heréimmel a gyomra fölött lenkerekezem. Hatalmasakat lökök, ő meg kéjesen nyög,…..
Targonca 2010.04.29 08:39:57