Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shamandogssc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy néni ott ténfereg, nyilván buszra vár, benéz oda, ahonnan én jövök, nincs köztünk több, mint tíz méter, aztán hátat fordít, és ott marad az átjáróban. Mai cikkünk blogposztja...
Shamandogssc 2011.05.25 12:52:26
@Roltii:

:-)
Én általában sietek, de még nem értem hozzá senkihez és semmihez. Úgy kell vezetni, hogy nem bután magad elé bambulsz hanem figyeled a környezeted mozgását és alkalmazkodsz hozzá. Ez igaz mindenre és mindenkire mindegy, hogy gyalog/kerékpárral/motorral/autóval/tankkal/repülővel megy.
Ha ez működne akkor nem lennének problémák.
Ameddig a másikra mutogatás megy addig nem tettél meg mindent amit lehet. Saját tapasztatként még annyi, hogy gyerekgázolttal az OBSI felé haladva akit egy AUTÓS ütött el a zebrán, az üllőin befelé kékkel szirénával nádi hegedűvel egy kedves autós hölgy rohadtul nem takarodott el előlem és mire nagy nehezen fényszóróval meg dudával lezavartam magam elöl akkor a "hölgy" magából kikelve üvöltött át hogy hova a faszba sietek. (ott közel voltam hozzá hogy megállok kiszállok és belecsapkodo a buta arcát a szélvédőjébe).
Shamandogssc 2011.05.25 13:27:36
@Roltii:

:-)
Látom a mondanivalóm lényege az nem ment át.
A rosszul lehúzódó autó tipikus példája a mélabalfasz autós iskolapéldája, aki ha meghallja a szirénát hirtelen azt sem tudja hol van, merre vannak körülötte autók hol van a padka stb. Ha autót vezetsz igenis koncentrálj, mindenre és mindenkire ami mozog. Ha ez nem megy akkor lehet menni busszal vagy alagutat ásva vagy mittudomén. Ha valaki városban közlekedik és egy óra csúcsforgalom után nem fáradtan száll ki a kocsijából akkor az valamit rosszul csinált. Egy fegyverben ülsz amit tudni kell használni.
Érdekel az asztrológia. Hazudtam. Csúnyán rákattantam az asztrológiára! Immár 10 éve. Most már lassan javulófélben vagyok, úgy egy éve megfogadtam, hogy soha többé nem fogok hinni a horoszkópoknak. 17 évesen lettem először szerelmes egy bikába. Azóta rákattantam a Bikákra…..