Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TéZsé

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Gegő Rebeka beszámolója - Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy újra beszámolóírásba kezdhetek, ami azt jelenti, van miről beszámolni. :) Ezúttal is megpróbálom összefoglalni a magam módján mindazt, ami okot adott erre a beszámolóra. Közel tíz hónapot kellett…..
- Mukrányi Edit mohácsi beszámolója -Hát sziasztok Fiatalok! Tudom, hogy nagyon várjátok a beszámolómat, de ez a hétvége annyira zsúfolt volt nekem, hogy összemosódott ez a rengeteg pozitív impulzus, ami engem ért, ezért kicsit hagytam, hogy külön váljanak az élmények és…..
  Most csak röviden István pénteki csepeli fellépéséről: Mivel délelőtt dolgoztam, alig vártam, hogy vége legyen a tanóráimnak, és egy órakor jöhessek haza, valamint, hogy 15 óra után elindulhassak idén először István-fellépésre. Tőlem megszokottan a fellépésre…..
- Prónainé Nagy Mónika beszámolója - A krisztusi kor küszöbén, avagy egy születésnapi ünnepség története   2011. január 29-e ismét egy olyan dátum, melyre mindig nagy örömmel és szeretettel gondolok vissza. Ezt a napot idézi egy kedves Istvános képről készített…..
A Facebookon közzétett hír szerint Tabáni István új lemeze november 12-én jelenik meg. Az először közölt nov. 9-et módosították. Remélhetőleg 12-én, pénteken valóban megjelenik az új album...
TéZsé 2010.11.02 17:29:46
Szondi Kata szuper fotói, köszönet érte: http://picasaweb.google.com/katalin.szondi/JamPubBp20101031# E sorokat ajánlom mindazoknak, akik nem lehettek ott, de főként azoknak, akik kénytelenek voltak a kezdés előtt távozni. Nos hát... Lássuk csak... Istvánunk hosszú hónapok után…..
Soroksár, Molnár sziget, 17.10: A fellépés egy nagy sátorban van, engem Balassagyarmatra emlékeztet, hosszú asztalok, padok, a színpad előtt pedig egy nagyobb rész szabadon hagyva állóhelyként. Szemetszúr a hihetetlen mértékű rendőri jelenlét, teljesen érthetetlen, hogy mi…..
09.24-én 16 órakor lépett fel a mi egyetlen Csillagunk, 7 gyönyörű dalt énekelt, s fellépésére hárman kísérték el Hatvanba. :)   Monange (Monique0201) képei:  picasaweb.google.hu/pne.nagy.monika/Hatvan20100924 Erika (Cirmos81960) képei:…..
Az alábbi beszámolót Mukrányi Edit írta, akinek ezúton is boldog szülinapot kívánok! Mit is csinálhatna az ember lánya - amikor már maga is úgy látja, hogy talán megmarad:D, és a sok antibiotikum lassan megteszi a hatását, kint esik az eső - mint hogy megosztja Veletek annak a…..
- Mukrányi Edit görögdombi beszámolója - Hát sziasztok Fiatalok! Ne haragudjatok, de a jobb megértés miatt egy kis bevezetővel kezdeném: Ez a hétvégém nem úgy indult, hogy én Istvánozni megyek, sőt sehova sem készültem, mert pénteken orvosnál voltam, sok év után - Edit…..
- Mukrányi Edit beszámolója - Mikor megláttam a szeptemberi fellépések között Kaposvárt, nagyon megörültem, hogy végre Tündénknek is "helyébe" megy István és oda talán segítség nélkül is el tud jutni. Mi TéZsé-vel és Adrival aug. 21-én látogattuk meg, mint…..
Mindenekelőtt elnézést szeretnék kérni Attilától, hogy a blogra ezúttal nem István-fellépésről szóló beszámolót írok, hanem a saját hétvégémről (ami persze sok ponton találkozik). Ha arra gondolok, milyen események történtek velem ezen a hosszú hétvégén, elsőként azt…..
...zuhogó eső, countryzene, tánc és István Halásziban, a Babos-majorban - Mukrányi Edit beszámolója - Nem gondoltam, hogy a közeljövőben lesz olyan utam, ami '"rávesz" arra, hogy megosszam Veletek az élményeimet, nyilván a szokásos "szuper volt, mint mindig"-en…..
- Gegő Rebeka élménybeszámolója az erdélyi fellépésről -   Hosszú várakozás előzte meg, az én első találkozásomat Tabáni Istvánnal. De „Mindenkinek eljön a maga ideje” - ez a jelmondat adott reményt, hogy türelmesen kivárjam, amíg valóban eljön…..
- Dicső Melinda beszámolója Vásárosnaményból -   Ahogyan meglett a júliusi programtervezet azonnal elkezdtem fürkészni, mint sok rajongótársam, hogy István merre lép fel hozzám legközelebb! :) Rá is találtam a nekem legideálisabbnak tűnő vásárosnaményi koncertre!…..
Július 22-én István Balatonszemesen, a Szemes Fesztiválon lépett fel.Beszámoló gyanánt meséljenek a képeim a fellépésről:picasaweb.google.hu/103979561752966119432/Balatonszemes#És a háttér, hogy jobban el lehessen képzelni az egészet: júliusi hétköznapok, csodaszép Balatonpart,…..