Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dnw599

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég egy proktológiai klinikáról kerestek meg minket és kérték, hogy hívjuk fel a figyelmet az aranyér betegségre, ami a testépítőknél és erőemelőknél nagyon gyakran előfordul. A gond alapvetően nem is maga a betegség és annak kezelése - ami rendszerint egy vizsgálat után…..
Ritkán adok edzés tanácsokat. Részben azért mert nem is lennék hiteles a pálcika alkatommal, másrészt meg erre ott vannak webáruházak marketing fogásai, „a tippek az iszonyatos fejlődésért”. Most azonban egy két gondolatot mégis megosztanék, lévén utolsó pillanathoz…..
dnw599 2015.02.20 12:35:41
@teetotaler:

Azt vedd figyelembe,hogy ha pofon egyszerü lenne lefogyni akkor nem küzdenenek milliok a tulsullyal. Le lehet egyszerüsiteni a problemat, es megvetöen vegigmerni az akaratgyenge dagadtak sereget, de a nagy szamok mindig rendszerszintü problemara utalnak. Nem mentegetni akarom öket, a brutalis 150 Kilo feletti sulyuak maguk is tisztaban vannak vele, hogy sokat esznek, de tarsadalmi szintü valaszok is kellenek az egyen piszkalasa mellett.
Azt is vedd figyelembe, hogy a biologiai rendszerekre a termodinamikai törvenyek mellet meg sok minden mas hatas ervenyesül, adaptacio peldaul.
Ebola jarvany eseten sem sokat segit,ha elmondod, hogy ne erintkezzenek a betegekkel, ha nincs korhaz, egeszsegügyi szemelyzet es gyogyszer.
Köverseg jarvany eseten pedig keves az, ha azt mantrazzuk, hogy dagadtak egyetek kevesebbet es mozogjatok többet, miközben a boltokban olcso az egszsegtelen szemet,draga a minösegi elelmiszer es a sport mint olyan mar-mar az elit kivaltsaga
Azt hiszem, joggal mondhatom így Danuta levelét elolvasva, hogy a sztereotípiák igen nagy halmazába esik bele, éppen csak nem kalapos öreg bácsi, mert az nehezen összeegyeztethető a szőkenőséggel. Bár a kalap, a begipszelt láb lehet a halmazok közös metszete és egyszer meg is fog…..
dnw599 2010.11.05 20:03:50
@FDToth:

Képzeld, én még soha nem jártam ott. (Ajtósi - Dózsa György stb) Mikor először járok majd arra, valószínűleg körülnézek én is.

De ha Te Győrben vagy Bécsben bénázol előttem, ahol én ismerem a forgalmat, majd nem dudálok rád, jó?
A tradicionális és törvényen kívüli motorosklubokról kevés fotót találunk. Bill Ray képei máig szekrényben porosodtak: az 1965-ben készült sorozat nem jelenhetett meg a megrendelő Life magazinban, csak egy-egy kép volt ismert. Az amerikai fotóriporter egy hónapot töltött…..
Olvasgattam ezt a a”Rendőrrel akartak kivezettetni” című blogot és mosolyogtam. Ez is valami? A fiamat egy életre elintézték. Az eset a következőképpen zajlott. Alhasi fájdalmak miatt beutalták az érettségi előtt álló fiamat a korházba, ahol vakbélgyulladást…..
A "távközlési liberalizáció" békében meghagyott kvázimonopóliuma miatt a mai napig szophatnak azon T-ügyfelek, akik kicsúsznak a minőségbiztosított ügyfélszolgálat mentális rendelkezésreállási idejéből: Kicsinyke utazási irodánk idén lejáró  bérleti…..
dnw599 2010.04.15 15:05:02
1