Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bglrk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt Spanyolországba visz bennünket, de amellett, hogy kiderül, mikor és mit esznek és isznak a spanyolok, ismételten bizonyságát kapjuk annak, mennyire nem elég csak a nyelvet tudni, hanem a kultúrát is ismerni kell. Egy biztos: ArtBrigittától olvastam a határátkelés egyik…..
bglrk 2013.05.29 02:57:00
@artbrigitta: mennyire vagy eszakon (eszak-nyugaton )? Lehet hogya finisterre -i temeto az ?
A$AP Rocky - Long. Live. ASAP(A$AP Worldwide) Amikor hiphopról beszélgetek emberekkel, mindig rá kell jönnöm, hogy akármilyen sokat hallgatok, valamiért elenyésző azoknak a lemezeknek a száma, amik összességében is megállják a helyüket. Persze, létezik Doggystyle, Slim Shady…..
bglrk 2013.01.19 08:13:11
@Addiktiv Muzik: Lupe Fiasco és Donald Glover aka Childish Gambino, nemhiába drámaíró szakon végzett
www.youtube.com/watch?v=hZKAo-DfNxM
Nou San Trafford Mocskos Roja! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs…..
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..
bglrk 2010.06.20 19:01:59