Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiandre

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
Célegyenesbe fordult a kampány. Nézzük, hogy ki mivel állt elő. MSZP: Koronaúsztatás, kézcsók, Fidesz=Jobbik. Szánalmas. Egy kormánypárt ennyit tud mondani az országnak ... Fidesz: Csak egy ember van, a megfelelőember, a Jolly Joker, a zseni, minden gyógyír tudója ...…..
Kezdjük egy klasszikus Komár dalszöveggel: "Most dalold ezt velünk Jöjj siess most megyünk Hó felől hő felé Tél felől dél felé Óóó mesebeli Afrika tűzvirágok illata susogva hömpölyög a Kongó és legelész a póniló Csuda Föld Óóó mahagóni fák ölén ott a…..
Nyakó Pista délután bátran kiállt a sajtó elé. A sajtótájékoztató videója megnézhető, a sajtó néma csendben hallgatta végig Nyakó csapongásait. Senki sem kérdezett közbe, senki sem állt fel, hogy elég ebből, Nyakó úr! Szégyen ... A sajtó munkatársai nem nézték az…..
Lendvai Ildikó után Verebes István is cáfolja Regőczi Miklós szavait, mondhatni teljesen elgurult a faszi gyógyszere. Emlékeztetőül az interjúrészlet: "– Mely médiumok voltak még fontosak Lelovics Ottónak és a pártnak? – A Klubrádió és a Nap-kelte. Lelovics…..
Fiandre 2010.03.24 15:43:06
Fiandre 2010.03.24 16:19:41
@derelyegrádi szellem: Csak nekem van olyan érzésem, hogy a Mikroszkóp Színház anyagi támogatására a BKV részéről már nem kerül sor?
Pedig most lenne BKV-s téma, sokszor be lehetne mondani a cég nevét!
Harsogna a közönség a hathotától. De támogatás nélkül???
Pistám! Ebbe kár volt belekeverednetek! Járt-járt a korsó a kútra....
Pár év letöltendő most sokaknak kinéz!!!
A show folytatódik, a dominók dőlnek tovább ... Istenem, de szeretnék ilyen interjúkat olvasni a pártfinanszírozásról, a Strabagról, az autópályépítésekről, a Kőröshegyi völgyhídról, a MÁV-ról. Antal Attila és Balogh Zsolt után Regőczi Miklós is dalolni kezdett, mint a…..
Fiandre 2010.03.24 12:00:24
@pszicho pete: Tökéletesen egyetértek! De se elémenni, sem megakadályozni nincs módunk.
Legfeljebb utólag, a sajtóból értesülünk a disznóságokról. Az elkövetők pedig röhögnek a birkákon. Mert megszokták... ( Reményeim szerint már nem sokáig! )
Fiandre 2010.03.24 10:38:02
@derelyegrádi szellem: A Próféta beszéljen Belőled!!!
Fiandre 2010.03.24 11:41:21
@mandarinrece: Ezek még mindig a kommunizmusban érzik magukat. Bambán körülnéznek, és csak sok-sok hülye birkát látnak maguk körül.