Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tunde3

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
neteschet Egy gondolat..... 2010.04.03 12:11:00
Minden elcsendesül! Üvölt a kéj!!Felizgatsz , mert jó látni hogy nem vagy már egyedül!!!!Megfogom a kezed , és halkan füledbe suttogom a szót.Föléd hajolok, és ismét érzem hogy otthon vagyok!!! De hát ami nem gőzmozdony , az csak álmodozásnak számít!!!És aki nem keres az…..
neteschet Még mindig a Pasik... 2010.04.02 11:52:00
minden nönek meg van a maga szépsége.valaki a mosolyával valaki az arcával valaki a testével és valaki a szövegével veszi le a férfit a lábárol.fiuk légyszi ne mert a homokozos korszakombol kinötem. szeretek bulizni de otthol is elvagyok ha nem egyedül kell lennem. imádom a jo…..
neteschet Megjegyzések 2010.04.02 11:45:00
Minél tovább tart egy házasság, annál valószínűbb, hogy valamely félnek szeretője vanÉszrevételek  az oldalról:- Ha megismersz valakit az biztos messze él tőled, - ha nem az ország másik felén- A kapcsolatok addig élnek ameddig fennt bírsz maradni és ki nem…..
neteschet Kisherceg 2010.04.01 20:29:00
Jó napot! - mondta a róka. - Jó napot! - felelte udvariasan a kis herceg. Megfordult, de nem látott senkit. - Itt vagyok az almafa alatt - mondta a hang. - Ki vagy? - kérdezte a kis herceg. - Csinosnak csinos vagy... - Én vagyok a róka - mondta a róka. - Gyere, játsszál velem - javasolta a…..
A pasik gyüjtőgető életmóddal mai napig nem hagytak fel, avval a külőnbséggel, hogy őseink még magvakat, ennivalót gyüjtőgettek, a mai modern férfiak imailcimemet, fotókat gyüjtögetnek, avval a kikötéssel hogy valamit küld, pl fotót, egy virágot vagy mást, csak hogy tudja mi a…..
neteschet Akiknek sikerült 2010.03.27 15:35:00
Sok pasinak, és nőnek is sikerül ezeken az oldalakon párra lelniük, időt nem kimélve páztázzák az oldalakat, hogy ráleljenek az igazira. Először csak puhatolóznak a pasik, mert ők a kezdeményezők a legtöbbször. Ilyenkor a legtöbb férfi nem adja ki magát, a nők is eléggé…..
Van a filmnek egy Facebook rajongói oldala is:http://www.facebook.com/bandsvisitLehet csatlakozni ;)..
anonymuszka ez naon jóóó *.* 2010.03.25 18:09:00
 "Te vagy a világ legszebb, legbájosabb hercegnője.- És te ki vagy? Hogy hívnak? - kérdezte szívdobogva a kis hercegnő.- Szeretőnek hívnak - mondta az idegen.- Szerető.... milyen szép neved van....Az idegen lehajolt és megcsókolta őt.- Mi volt ez? - a kis hercegnő…..
tunde3 2010.03.26 18:01:34
Minden napra zene Jön! 2010.03.26 08:45:18
Azért lesz ez most, mert eszembe jutott, hogy a tavalyi Pécsi Egyetemi Napokon, mennyire rohadt jó volt, és milyen részegek voltunk. Főleg M, aki bezúzott előre :D A mellettünk álló fiú, meg megpróbált népi táncolni a számra, de kevésbé ment neki. Szóval lassan jön a PEN. Az…..
tunde3 2010.03.26 17:50:21
 Lehet az ember szerelmes egy álmában látott lányba felébredés után is? Ha igen, azzal megcsalja a partnerét? Ezen törpölök reggel óta. Az álmomban fülig szerelmes voltam egy lányba (legyen a neve mondjuk Anikó), akit a való világban sohasem láttam. Már ez is furcsa, mert…..
tunde3 2010.03.26 17:25:03
tunde3 2010.03.26 17:25:58
Egy nő se essen bele egy pasi csapdájába se, amikor olyanokat hall tőle, hogy csak ő a fontos a szárára, vagy olyat hall: már kiléptem, nem vagyok az oldalon, csak veled beszélgetek, csak veled találkoznék és hasonló kifejezéseket hall egy nő egy pasitól nem szabad elhinni, mert ez…..
A pasik nemcsak unalomból szörfözgetnek, nagyon sokan teljesen komolyan gondolják hogy van olyan nő akinek még fizetne is csak mielőbb legyen egy kellemes órája. Ilyenkor szoktam javasolni az erre szakosodott hölgyeket. Sokan kérdezhetnék most tőlem miért nem fogadom el a…..
Nincs olyan pasi akinek a fantáziája ne indulna be egy szép fehérnemű hallatán, Mi nők nem a pasik fantáziáját szeretnénk megmozditani e ruhadarabok leirása kapcsán, csupán érdeklődésükre válaszolunk. Ha a pasi azt hallja amit szeretne, tanga, combfix, melltartó, miniruha, olyan…..
Tapasztalataim szerint a pasikak három csoportba lehet sorolni: 1. A nagyon szerelmes    Képes kitartóan kapcsolatban maradni veled, megosztja veled életét, folyamtosan udvarol, reménykedő, ölelésre  váró,    vágyakozó 2. Az alkalmi…..
neteschet Ismerkedésem első napja 2010.03.24 06:58:00
Barátaim sokszori unszolására, én is felnéztem az ajánlott oldalra. Bár eléggé szkeptikus vagyok az ilyen ismerkedési formációval, azért egy próbát meg ér a dolog. Gondoltam ha az ismerőseimnek bejöttek ezek az oldalak, megpróbálom én is. Egy napon kora délután épp volt egy…..