Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSK10

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövőben más városokból is várunk magas szinten jégkorongozni és tanulni igyekvő fiatalokat – mondta blogunknak Ocskay Gábor Fehérvár-főnök az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia létrehozásáról szóló bejelentés után. "Régebben voltak hasonló álmaim, de…..
Az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén nem sok hiányzott, hogy az erősebb csapat eljusson a két számjegyig. Az előző szezonban az akkor finalista Újpesti TE komoly ellenállást bírt kifejteni a magyar EBEL-gárdával szemben, egy mérkőzést nyertek is a lila-fehérek, ráadásul…..
MSK10 2010.03.24 00:01:45
@Theutus: Ebben valszeg igazad van, nagyon nehéz jó megoldást találni. Én abban bízom, hogy a Volán a nyártól ismét csapatot indít az ob I-ben, ahol a tehetségek ugyanúgy felépíthetik magukat, mint Sofi, Kóger, Nagy, vagy Tóth Adrián. Így eggyel máris több csapat lenne jövőre az ob I-ben. De isten bizony, lehet, hogy igazad van, meg kellene próbálni egy 10 csapatos bajnokságot összehozni, hátha közelednének a többiek.
MSK10 2010.03.24 00:11:12
@tudatlan10: Ezt is nagyon sajnálom, örültem, hogy Miskolcnak olyan csapata van, hogy bárkit el tud kapni. Ezzel együtt az Adriánnak, a Hajósnak most nem lehet motíváció még egy év miskolci szereplés, be kell verekedniük magukat az EBEL-keretbe. Miskolcon pedig kemény, szisztematikus munkával Tóth Adriánokat kell nevelni és itt jön az ördögi kör: a nem megfelelő gazdasági lehetőségek, esetleg a minőségi szakemberhiány miatt erre nem sok az esély. Még egyszer: le a kalappal a borsodiak előtt és azt hiszem jó útra léptek.
MSK10 2010.03.24 00:16:56
@tudatlan10: Nem tisztem megvédeni Kcs-t és véleményt sem akarok nyilvánítani a J.P. munkájáról, az biztos, hogy Fehérváron orvosi méréseken alapuló, orvosi műszerek segítségével ellenőrízhető szakszerű, kőkemény munka zajlott. A finn edzőről pedig megoszlanak a vélemények, szerintem jó munkát végez Fehérváron.