Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antipepsifoci

87 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fradista-e vagy? Ha igen, akkor a Féderer név hallatán még véletlenül sem a tenisz jut az eszedbe. A Ferencváros kommunikációs igazgatójának, Féderer Andreának tehettünk fel néhány kérdést e-mailben.FTCszurker: Ön, az interneten olvasható információk alapján, korábban a Kék…..
Geo után én is szeretnék beszámolni arról, hogy milyen sikereket értem el munkanélküliként a manager világban. A célom hosszútávra az, hogy egy európai topcsapat kispadján lehessek, ezért több országot is kiválasztottam kezdéskor. A kitűzött cél elérésének érdekében úgy…..
antipepsifoci 2011.01.25 17:32:00
Sajnos nem tudom írni a blogot a továbbiakban... A focicsapatommal Szardíniába utazunk két hétre, majd montenegróba utazom. Utána folytatódik a fölkészülés. Az időm egy hónapig nem engedi, hogy vezessem az mfocit, ezért fölfüggesztett időre leáll.Köszönöm azoknak, akik…..
Képekkel és videókkal köszöntjük a BFC Siófok följutó csapatát! Sok sikert kíván a www.mfoci.blog.hu csapata!   ..
Kicsit meglepődtem a cikk olvasásánál... Huhh! Ha ez igaz, akkor már Henry érkezésének is van valóságalapja...------------------------------------------------------------------------------------SOPRONI LIGAA Nemzeti Sport információi szerint a fehérvári klub felvette a kapcsolatot a…..
Tornyi Barnabás beperelte a Diósgyőrt és az MLSZ a javára döntött, ráadásul jó nagy büntetést helyezett kilátásba, amennyiben a DVTK nem fizet.Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén a Diósgyőr FC Kft-t 3 millió 250 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte,…..
Légiósok az nb1-ben Nicolae Ilea 2010.06.15 17:23:00
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;}     Nicolae Cornel Ilea…..
Völgyi Dániel, Győrből érkezett a tolna megyei csapathoz kölcsönbe, a téli átigazolási időszakban. Dániel nem sokáig viselhette a Paksi FC mezét, mivel klubja az ETO, visszahívta a játékost.Urbán Gábor sem Pakson kezdi meg a felkészülést. Ő szintén kölcsönben szerepelt a…..
Ma a fehérvári klub leigazolta a semmiből előkerülő Hidvégi Sándort, aki az MTK fiataljaként szerepelt az első csapatban. A védőre -valószínüleg- csereként számítanak, ám a tehetséges kölyök akár a kezdőben is föltűnhet. Aki nem ismerné a nevét, annak mondom, hogy ő egy…..
A DVSC csapatához két próbajátékos érkezett. Egy fiatal szlovák csatár, Patrik Husanik hétfő óta a játékosokkal készült a következő szezonra. Valószínűleg nem ő volt az edzői stáb kívánságlistáján a no.1, mivel már el is köszöntek tőle három edzést követően.…..
Sorozatunk második részét olvashatjátok el, itt és most! Lássuk a legnagyobb pletykákat!1. Gera Zoltán ---> FenerFurcsa döntés lenne, ha az ex-válogatott focista elhagyná Angliát, s egy sokkal gyengébb bajnokságban folytatná pályafutását. Zoli már hat éve Birminghamban él, s…..
Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója így emlékszik vissza a mögöttünk lévő szezonra:DeszkaA REAC csapata nem jutott vissza az élvonalba, ahol korábban négy évet töltött, ezzel a ténnyel kár lenne vitatkozni, nincs más választásunk, gratulálunk a Szolnok csapatának - mint azt…..
Háromszázszoros hurrá! 3 évre írt alá a jó szerb, úgyhogy még pénzünk is lehet egyszer belőle. Igaz úr is koccolt, kulturált, hogy előtte még letutizta nekünk Tutót. Nekem úgy tűnt, tolmácsnak szerződött eredetileg, nyilván kicsit sok lett neki, amikor a Ferencváros teljes…..
antipepsifoci 2010.06.15 23:48:52
Somos Ákos friss felvétele: a kolumbiai kommentátor lázba jött a Szerbia-Ghána meccs szünetében.   ..
Hivatalos hír: Rudnevs, a ZTE -volt- csatára a lengyel bajnokhoz szerződött. Azt hiszem, ezzel el is dőlt, hogy a zala megyei alakulat nem fog kiemelkedőt nyújtani az európai kupasorozatban. Nem tudom, hogyan fizette ki a lengyel bajnok a csatár árát, de tény, -bármennyire is fáj-…..
antipepsifoci 2010.06.15 21:58:39
2008 áprilisában nagyon szép nap következett be a ferencvárosi szimpatizánsok körében. A csapatot egy igazán tehetős skót úriember -s annak cége- megvásárolta a klub -ha jól tudom- 95%-át. Nagyon nehezen nyerte meg a pályázatot az új befektető cége. A korábbi pályázatok…..
A Siófokkal folytatom a sort!A BFC Siófok 2009/2010-es kerete:#Név/Poszt/KorNemzetiségPiaci ár21Thomas SowunmiSturm (MS), 31 Jahre 200.000 €11Szabolcs KantaMittelfeld (OM), 28 Jahre150.000 €28Károly GraszlAbwehr (IV), 25 Jahre125.000 €20RoniSturm (MS), 29 Jahre125.000…..
Minden nap két csapat adatbankját fogom közzé tenni az oldalon. Remélem tetszeni fog!Ma az angyalföldi gárda kerettagjait sorolom föl először.A VASAS 2009/2010-es kerete:#Név/Poszt/KorNemzetiségPiaci érték25Saša DobricMittelfeld (ZM), 28 Jahre350.000 €77Mohamed…..
Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát, és a Sunderland jelenlegi játékosát szívesen megtartaná magának a Manhester City. Mint ismert, az utolsó pár fordulóban bevethető hálóőr nélkül maradt kékek Marcical a soraikban nem tudták végül kiharcolni a…..
Az Újpest gólok számában -is- a fradi fölé nőtt! Íme a tavasz összes FTC/ÚTE gólja!!!FTC gólok: ÚTE gólok:..
Érdekes hírek kaptak napvilágra! Roy Hudson, a Fulham FC menedzsere a Liverpool kívánságlistáján áll -annak is az első helyén. Továbbá nagy igazolásokat kell fölmutatnia a Rafát követő utódnak. Ha Roy Hudson lesz a csapat új trénere, minden bizonnyal fog egy, esetleg két…..
Nagy valószínűséggel a Nyíregyháza Spartacust elhagyó Honma Kazuo is a Ferencvárosban fogja folytatni a pályafutását. A klub már fölvette a kapcsolatot a japán csatárral, s jó esély van rá, hogy a Fradiban folytassa pályafutását. A Spartacusban ő volt a legjobb futballista.…..