Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közmunkás

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FELHÍVÁS KÖZMUNKÁSOKNAK!   Számtalan visszajelzés érkezik hozzánk a közmunkával kapcsolatos problémákról, panaszokról az egész ország területéről. Arra kérünk benneteket, kedves közmunkás kollégák, hogy maximum fél oldalban írjátok meg az emailcímünkre a veletek…..
Közmunkás 2014.02.10 15:41:28
„Nincsen szükség Gyurcsányra és a szocialisták akcióira” mantrával tájékoztat az mno Tilki és Vinnai urak sajtótájékoztatójáról. Azt írja a Párt Hangja,  szombaton szociparti volt Vásárosnaményban, itt jelentette be a szocialista vezérkar: „Átfogó…..
Közmunkás 2011.09.08 08:51:11
@térfél:
8 évig gyúrtak a hatalomra, arra, hogy birtokon belülre kerülve megalapozzák örökre családjuk jólétét.
Ha ez jól sikerül, akkor minek féljenek bárkitől is?

Egyedül egy dolgot nem jól gondoltak végig tevékenységükben.
Pont azt, ami a hatalomba juttatta őket.
A gyurcsányozást.
Ha végük, akkor ők jönnek!
Mert a felelősök köztünk járnak.
Közmunkás 2011.09.08 12:13:18
@térfél:
Lelkiismeret? Ők azt nem ismerik. Van az a pénz, amiért nem ismerik.

AZ erősebb kutya...így minek gondolnák végig?

Istenfélők?
Isten arra kell nekik, hogy mögé bújva építsék ki hatalmukat!
Azért, hogy mi, aki arra rendeltettünk isten kegyelméből, hogy őket kiszolgáljuk, szóval mi tiszteljük a világi és a nem e világi hatalmasokat.

Megvetett emberek? Kit érdekel, hogy mi megvetjük őket. Lassan már találkozniuk sem kell megvetőikkel.
Varánusz Mutyiország felvirágzik 2011.07.12 06:00:00
Jeles nap volt a tegnapi drága Feleim.  Nemzeti Törvénygyárunkban az Orbán Viktor Együttműködés brigád sztahanovbotjai megszavaztak bármit amit eléjük tettek, ezzel letették Mutyiország alapkövét. Törvényben rögzítették, hogy a matolcsyzmus izmossága a szúnyogfing…..
Közmunkás 2011.07.13 08:30:23
@Bathory: "Magánvélemény, de a tanár a legigénytelenebb és legelterjedtebb felsőfokú végzettség, tanárképző meg van 3 minden nagyközségben. Szóval csökkenő gyermekszám mellett tartsuk meg az összes tanárt, ki tehet róla, hogy tanár lett? Nem az olyanok mennek tanárnak, akiket normális szakra is felvennének. Ha nyelvtanár akkor mázlista, van egy kis mozgásszabadsága. "

ANYÁDAT! Csak hogy bizonyítsam igényességemet!
Közmunkás 2011.07.13 08:34:21
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
"ELEGEM VAN AZ IDIÓTA ELVAKULT, LOGIKUS ÉRVELÉS ESETÉN MEGFUTAMODÓ fidesz DROIDOKBÓL!!!

SZŰRÉST AKAROK!!! "

Türelem!
Szükség van rá, egyre többen ismerik így fel, kikkel állnak szemben!

Ez a gennyláda pedig jó példa arra, hogy kik irányítják az országot.
   "...A föld rakva vérnek ítéleteivel és a város rakva álnoksággal... Békességet keresnek, de nem lészen. Egy romlás a másikra jő..." (Ezékiel próféta, 7.)  Alázottnál jobban alázva Vizsgálom szívem, izmom, kedvem: Hol a próféta őrült láza,…..
 Közfoglalkoztatás ’2011  Ahogyan Dr. Czomba Sándor Foglalkoztatáspolitikáért felelős Államtitkár látja  Nemzeti elszegényedés 2011, ahogyan én látom………..   „Út a munkához”…..
háttér-fél Fundamentumok 2011.01.25 18:05:00
Alapok:1. Tessék szíves az előző bejegyzést is elolvasni (ez annak a folytatása)!2. A fának is gyököcskéje bújik elő, hogy valami rögzítse a tápot adó talajhoz, majd csak jóval utána hozza világra leveleit, hogy önellátó szervezetté váljon.3. A házat is illik jó alapokra…..
Munkát keresek... vagy valami megoldást arra, hogy életben maradjak. Kurvának már nem mehetek, öreg vagyok hozzá és nincs szakképzettségem sem - eme ősi mesterség kilőve.Muszáj dolgozni! Megmondta a vezér is, de nem azért... sokkal inkább azért, mert szeretek, van szakmám, van…..
Varánusz OVB: a csodálatos 2010.04.14 09:18:58
"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!" A szállóigévé nemesült mondat nem nem Orbán Viktor száját hagyta el, hanem Ferenc Józseftől származik. De ez jutott eszembe, mikor azt olvasom, hogy nincs nyoma választási csalásnak szerte e…..
Közmunkás 2010.04.14 23:34:26
@Fabius:
Fehérgyarmaton csak a tény megemlítéséig jutottak a jegyzőkönyvben, az olyan apróságok, hogy több, vagy kevesebb szavazólap van az urnában, mint amit kiadtak, hogy volt-e rajta sapka (pecsét) vagy nem, senkit nem érdekelt!
Azt pedig senki nem firtatta, hogy hogyan szaporodhatott a szavazólapok száma...!
Elkezdődött szép új világunk.
Közmunkás 2010.04.14 12:08:16
@stratez: NANA! Kicsit félresikerült ez a válaszod. A CRM rendszert láttam élőben. Még a suta és szerencsétlen visszavágási kísérletet megelőzően. (általad szoci adatbázisnak becézett rendszer)
Nem tartalmaz törvénytelen adatot. Egy darabot sem. Gyenge próbálkozás volt...
Esetleg nézd meg a holdrablo.hu-t frissiben!