Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dexter87

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összedobtam egy gyors bemutatót az Eurofestről. Jó móka volt a sok ember fejét nézni, miközben csináltuk a videónkat...
Élet egy Deloreannel Karácsony 2013.12.23 10:00:00
Boldog Karácsonyt minden olvasómnak! Azt hiszem elmegyek én is szabadságra és az ünnepek alatt nem lesz frissítés. Legalábbis rendszeres nem. Ha találok valami releváns dolgot, akkor azt megírom, de egyelőre nem tervezek új bejegyzést. Kb. egy hét múlva jövök menetrend szerint...
Többször megemlítettem már a barnfind Deloreaneket. Azokat az autókat, amiket jellemzően egy pajtában vagy raktárban találnak meg hosszú évek és az eredeti tulajdonos halála után. Sok ilyenről olvasok, de nem szoktam belőlük blogbejegyzést írni. Ez a mostani viszont annyiban más,…..
Mára csak egy rövid, de annál fontosabb bejegyzés következik: A Delorean Workshop Manual A-tól R-ig megy végig az autó részletein, minden technikai kérdésre választ adva. Kevesen tudják viszont, hogy ennek a kézikönyvnek van egy elveszett lapja, a titkos S (mint Secret - titkos vagy esetleg egy…..
Élet egy Deloreannel Pólók 2011.09.05 10:00:00
Elég hosszú egyeztetés és gyártás után elkészültek az idei DCM pólók. Akik rendeltek és pestiek, azok dubniczkianál tudják majd átvenni, a többiek pedig majd megkapják postán vagy egyénileg megbeszéljük. Ha lesz több infóm, akkor a fórumban majd írom. Aki esetleg most kapott kedvet a pólóhoz, az…..
Nagy az öröm. Címlapos lett az autóm a Rozsdakupac magazinban. Konzumáljatok lelkesen! Ahogy néztem az újságárusok nagy részénél lehet kapni.  ..
Dexter87 2011.06.27 18:39:23
Na te úristen... Elkezdem leírni idei megatúrámat, remélem sikerül mindenre emlékeznem. Szerencsére az idei út során is lejegyzeteltem minden este a fontosabb történéseket, így könnyebb lesz. 12G digitális szemetet gyártottunk a Bébbel, a képekből bőven lesznek a blogon, a 190…..
Elindultam Írországba. Mire ez a poszt kikerül kábé az osztrák határ felé leszek. Viselkedjetek jól, olvassátok a blogot, a frissítések terv szerint érkeznek, mert jó bloggazdához méltóan előre megírtam két heti adagot.Mellesleg még pár javítást is megejtettem:Plusz egy…..
Ott hagytam abba, hogy megigazítottam a lámpákat az autón. Eddigre már kicsit későre járt az idő, lassan három óra volt és négytől volt gyülekező Győrben, úgyhogy kaptam magam és indultam is. Az odaút eléggé eseménytelen volt, még négy előtt odaértem. Elsőnek. Hát mondom megérte rohanni. Szerencsére…..
Élet egy Deloreannel Ez meg az 2010.03.31 09:29:00
Szerintem ma aztán mindenről fogok írni, ami eszembe jut. Nincsen olyan igazán nagy történés az autó körül, de kisebb dolgok azért akadtak. Ez a bejegyzés kicsit énblogosabb lesz, de mindennek lesz Deloreanes kapcsolata. Szóval akkor szépen sorban: Először is a Delorean még mindig tetőfelújításon…..
Giorgetto Giugiaro 1938-ban született. Divattervezőként kezdte, de érezte, hogy ez nem neki való, ezért az ipari formatervezés felé fordult. Ez után művészeteket és technikai formatervezést kezdett tanulni, majd 1955-ben az egyik év végi iskolai kiállításon az ő autóterveit is kiállították. Itt…..