Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaSzi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két vállalat van Magyarországon, amelyik magasról szarik az ügyfeleire és erre még külön ideológiát is gyárt, vagy a valós és fontos előírások mögé bújik: a Posta és a MÁV. Ha nem kapod meg a csomagodat, vagy azt összetörve, szétbarmolva, megtaposva szeded össze egy…..
KaSzi 2013.09.16 11:58:37
@Monsterhumster:
Nem kell ehhez, semmilyen forrás, hogy kiszúrd az ívben az elemlést(egyébként képen is jól látszik). Nem érzem túlzottan veszélyesnek azt a 10 cm-es túlemelést, maximum azoknak akik nehezen járnak. Nyílván lehet ezzel vitatkozni.
Ha ilyen lószar indokkal nem tudják megoldani a problémát, akkor talán vissza kellene adni az összesnek a "mérnöki" egypálcikás diplomáját, amit a bucsuban lőtt.
De ezzel még mindig nem magyaráztad meg a MÁV impotenciáját és abszolút NEM utaspertner hozzáállását!
A poszt alapvetően értelmes, jó, ha te nem látod át a probléma lényegét szerintem jobban oda kellett volnya figyelned a "mérnök és a társadalom" órára.
Üdv: egy okl. építőmérnök!
Mit lehet tenni, ha párunk nem akar közös fedél alá cuccolni velünk? Következő sztorinkból kiderül, hogy a családi fészek néha nagyobb vonzerővel bír, mint a barátnő lakása. Levélírónk nem egy másik nőre, hanem másik lakásra féltékeny.   Csaj vagyok, 25 éves –…..
KaSzi 2010.03.23 19:27:43
@Zsu0805: Egyáltalán nem időhöz kötött ez a dolog. Amíg nem költözöl össze valakivel, addig nem tudod mik a "hülyeségei". Ha most el vagy valakivel több évig és az égadta világon semmi baj sincs a kapcsolattal nagyon jók vagytok, de amikor összeköltöztök akkor derül ki mennyire tudtok együtt élni és nem akkor amikor "külön" vagytok. 3hónapos kapcsolat esetében akár már össze is lehetne költözni valamilyen szinten és kipróbálni milyen is igazán együtt.