Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zooom17

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
zooom17 2012.04.12 23:39:06
Nem értem ezt az egészet. Ezek a dobálózások az aberráció, meg betegség szavakkal... akkor kérek egy orvosi papírt arról, hogy beteg vagyok. Igazolás nem jár mellé? :)
Egy dolgos családban nevelkedtem, van édesapám és édesanyám is, van testvérem is, a szüleim úgy neveltek, mint minden más gyereket szoktak a szülei, a bátyám és a barátai gyerekkoromban sutyiban megmutatták nekem a havi playboyt, minden szülői mintám megvolt és most mégis: meleg vagyok. És el tudom mondani, hogy nem én választottam (bár ilyen egyszerű lenne)! Igen, sajnos úgy gondolom, őszintén, hogy nagyon sok pénzt megadnék azért, hogy heteroszexuális legyek, ha lenne erre mód. No nem azért, mert bűnösnek gondolom magamat, inkább a környezet, az emberek miatt, akik képesek azért tojást vágni a fejemhez, mert mást találok szépnek. Valakinek tetszenek a festmények meg a Mona Lisa, nekem nem igazán, de ettől még nem akarok másokat bebörtönözni. Sokan úgy félnek egy meleg férfitől, mintha influenzás lenne, nem tudom mit gondolnak az emberek, rátüsszentek és elkapja? :) Valamiért a többség azt hiszi, hogy egy meleg férfi/nő biztosan a világ összes férfijára és nőjére bukik. Hadd oszlassam el a kétyelyt, ez nem így van, talán a heteroszexuálisok minden ellenkező neműbe beleszeretnek a villamoson?
Ezt a törvényjavaslatot egyébként felháborítónak tartom. Miért ne foghatnám meg a párom kezét? Emberek vagyunk, dolgozunk, fizetünk adót, van családunk is meg barátaink, igen, lehet, hogy nagyon furcsa, de úgy tűnik mégiscsak emberek vagyunk. Homoszexualitásra nem lehet embereket sarkallni! Kérdezzétek meg bármelyik meleg embert, vajon egy reklám vagy egy utcai pár győzte-e meg arról, hogy tartsa-e meg, vagy azonnal változtassa meg a szexualitását?
És aki elgondolkodik ennek a nonszensz javaslatnak az igazságosságán: gondoljatok bele, mit tennétek, ha a gyermeketek meleg lenne? Tíz-húsz évig nevelitek, szeretitek, addig ő naponta majd' belerokkan abba, hogy a világon a legfontosabb embereknek, a családjának hogyan mondja el, hogy "eltér a megszokottól", mert nem akarja, hogy meggyűlöljék! És miért kell ezen végigmennie? Mert attól függetlenül, hogy a többség azt állítja, hogy "mindenhol a homoszexualitást hirdetik", ez egyáltalán nincsen itt, az ellenük szervezett kampányok és gyűlöletbeszédek összehasonlíthatatlanul hangsúlyosabbak! Nem véletlenül lesz öngyilkos annyi homoszexuális tinédzser, ezt egyszerűen nem ők választják! És ha meleg lenne a fiatok, börtönbe záratnátok? Szeretnétek esetleg azt, hogy bujkálva éljen? Sokan annyira elvonatkoztatottan gondolkodnak a melegekről, mintha másik bolygóról jöttek volna, holott nem ők az egyedüliek akik kiállnak a melegjogok mellett, hanem hozzátartozóik és barátaik is, akik szerint igenis szükség van arra, hogy egy olyan jelenséget, ami a népesség közel egytizedét érinti, elfogadottá tegyünk!
Úgy tűnik, hogy a legtöbbeknek leginkább a felvonulással van gondja. Innen vidékről sajnos nem érzem át, de biztosan kellemetlen a budapesti káosz és a makacs rendőrök, de nem gondoljátok, hogy ez esetleg nem (csak) a felvonulók miatt van? A parádén egy melegre jut legalább 3 gyűlölködő, a kordonok nem dísznek vannak ott, hanem mert sajnos szükség van rá. Aki pedig nem a közelben lakik, könnyedén elkerülheti a felvonulást, be lehet kapcsolni a sportadót, meginni egy kávét, olvasni, senki sem kényszerít senkit a megtekintésre.
Biztos a melegek között is akad olyan, akinek a viselkedése elfogadhatatlan és a parádén is "parádézik", de ez ugyanígy van a heteroszexuálisok között is, elég megnézni bármelyik belvárosi diszkót, általánosítani pedig amúgy sem szabad, mert a hírekben naponta van szó családgyilkoló férjekről, mégis egyértelmű, hogy nem minden férj olyan. A melegfelvonuláson hátul csendben sétáló fiúkat és lányokat pedig valamiért senki sem veszi észre. Megmagyarázhatatlan.
Tegnapi nap, mondhatni minden jelenségben volt részem már az est folyamán. A sztori ott kezdődik, hogy először kis családi összefoglalót írok a jelenleg betöltött szerepemről. Először is leszögezem, pár aprócska-de tényleg jelentős vitát kivéve sem apával és anyával nem…..