Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeonRay

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árverési rekord született a héten a magyarországi műtárgypiacon: Robert Mapplethorpe Lófej című fotográfiáját 4,4 millió forinton ütötték le a Biksady Galéria aukcióján. A 40x42 centiméteres, a művész által dedikált 1982-es zselatinos ezüst vintázs kópia kikiáltási ára…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Trendi margitszigeti bringázást szervezett a Budapestre látogató uniós környezetvédelmi miniszterek számára a kormány. A pénteki protokoll eseményre több kerékpáros szervezet vezetője is meghívót kapott. Ők viszont azt mondták: ha már demonstrál velük a kormány, akkor akár…..
Burzsuj Acélmackót a Rolexnek! 2010.11.30 13:00:00
Nem feltétlenül aranyrudakat, szupertitkos, még a WikiLeaks-en sem kiszivárogtatott dokumentumokat, vagy az egykori családi főellenség hulláját rejtik a széfek, hanem az esetek többségében ennél sokkal prózaibb dolgokat. Mondjuk egy órát. Mondom, egyet.Több ugyanis egyszerűen nem…..