Regisztráció Blogot indítok
Adatok
painter70

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap még matt fekete Golf ma reggel átfényezve érkezett vissza a Tuningshowra, ahogy ígérték a szervezők. Az autó építése most is folyik, és a tervek szerint háromra kész is lesz. A bőröket még varrják, épül a hifi, természetesen az autó belseje még szétbombázva, de…..
painter70 2010.03.23 12:54:07
@foldesgergo:

Na látod itt meg is mutatkozik, hogy halvány elképzelésed sincs a történetről, mivel az autón nem színváltós festés van.

Hanem egy fekete alapra egy úgynevezett prizma efekt festék került ami ezek után egy kék kendy festékkel lett befedve.

Na gondolom ez neked most olyan lehet mintha kínaiul beszéltem volna.

Hidd el nekem ha ezt az autót napfényben látod még be is fogsz szarni. Természetesen a saját autódon ilyen festék valószínűleg sosem lesz mivel a festék anyag együttes ára meghaladja az 1 millió forintot és akkor még a munkadíjról nem is beszéltünk.

Az autót ugyan az a csapat festette akik a show végén megkapták a legjobb festők különdíjját a House of Kolor standján álló AUDI TT csillámos festéséért.

Nem is ragozom tovább.
Te tényleg rendesen le vagy maradva és a tudásod, valamint az isemreteid sem támaszűk alá a kritikádat.
painter70 2010.03.23 13:03:52
Eg kis részletes beszámoló a festésről.
www.g-art.airbrushforum.hu/tuningshow2010.php

Gergő ezt a linket neked ajánlanám első sorban, hogy a jovőt illetően ne hozd magad nevetséges helyzetbe, előbb tájékozódj olvass és azután kritizálj miután van ismereted ahhoz hogy megtehesd.
painter70 2010.03.23 14:17:02
És egy link ahol a csapat airbrush munkáit is meg lehet tekinteni.
www.g-artdesign.com
És akik kritizálták a motorháztetőn lévő képet, nekik annyit ezt az oldalt 65 országból látogatják rendszeresen,és kérnek festéssel kapcsolatos tanácsokat,
a csapat fent van a világ topp 100-as airbrush festők listáján.

Természetesen Magyarországon még mindíg az az ütős amikor teli van matricázva fóliázva az autó és kijön 5000 forintból.
na ezeket tartom én matrica betyároknak akik a szó legszorosabb értelmében legyilkolják a tuningot.

Matfekete autó?
Hát ha ez a menő akkor gratulálok, ha mindenki ezt a trendet követné akkor most a shown láthatunk volna a pavilonba 400 matfekete autót piros csíkokkal, és így akkár a színvakok is élvezhették volna teljes ponpájukban az autókat.

Ahogy nézem a pénztelenségbe belekeseredett fórumózókból rendesen dől a roszindulat. Nem mi tehetünk róla hogy egyesek a 2000 forintott nem tudják kiköhögni belépőre de othon ülve baromi okos dolgokat tudnak mondani.

Ezek azok az emberek akik ebben a három napban levitték kétszer hugyozni a kutyájukat és unalmukban legalább háromszor rárántottak a brékre mert az ingyen van, ezalatt mások autót építettek és fényeztek újra.

Na ezen eltöprenkedhettek ti kis rejszos idióták.