Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeddicus

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eta mama  Autógyűjtemény   Visszafelé ..
Még a makrózás nem megy. ..
Skype a nagyszülőkkel ..
..
   ..
Bátornak odaadtuk egy régi automata fényképezőnket ami ugyan jó képeket nem készít viszont arra jó, hogy gyakoroljon rajta. Szeretném megosztani az általa készített képeket, ahogyan egy majdnem 3 éves gyerek látja a világot:)..
A világ legnagyobb vízi rovarjainak - a Nagyszárnyúak (Megaloptera) rendjébe tartozó - egyik hatalmas példányát találták nemrég Chengduban, Szecsuan tartományban. Szárnyának fesztávolsága 21 cm. "A Megalopterák primitív rovarok, melyek nagyméretű, egyöntetű…..
Vendégszerzőnk, Forgács István írása. Miskolc egyet jelent Magyarországgal. Egy olyan hely, ahol az érték még mindig több, mint a felesleges kacat; ahol a tenni akarás még mindig egyértelműbb, mint a lustaság; és ahol még mindig több a szeretet és a befogadás, mint ahogyan azt…..
 Az évezred elején két nagyszabású fantasyt is láthattunk a mozikban, a Gyűrűk ura és a Harry Potter kimagasló bevételei láttán Hollywoodban hirtelen kapóssá váltak más írók munkái is, némelyek mozis verziójára még várni kell, ám néhány tervezet megvalósult, de nem…..
BoNa levele egy érdekes aspektusát veti fel a puskázásnak, létezik-e olyan, hogy muszáj puskázni, mert az oktató az előadáson egy sort sem említ a vizsgakövetelményként feltüntetett könyvből? Mi a csalás, mást előadni, mint a vizsgakövetelmény, vagy puskázni a túlélésért,…..