Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakkabéla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog MÁV.hu 2009.06.29 09:13:00
Tegnap kaptam egy sms-t egy kedves ismerősömtől, hogy nézzem meg a mav.hu-t. Mivel vidéken voltam és az internet kb olyan gyors volt,  mintha légpuskával lövöldöznék a biteket így letettem róla. Viszont este felmentem és nézd már mi van a mav.hu-n. Aranyos marketing fogás. Ezt…..
Sziasztok!Jelenlegi sztrájk-helyzet:   A MÁV Ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a Déliből, szinte az összes vonatot indítják és fogadják is :o), kisebb-nagyobb késésekre lehet ugyan számítani...,de állítólag járnak a vonatok!   Üdv., K.B...
kakkabéla 2007.12.17 21:05:53
www.vdszsz.hu/

Most érkezett a hír, hogy a VDSzSz 21 órakor felfüggeszti a sztrájkot. A Parlamentben az igenek kerültek többségbe, így a Tisztelt Ház elfogadta az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvényt.
[...]
Gratulálunk minden VDSzSz-tagnak, akik helytállásukról tettek blablabla...

és anyátok hogy van?
Andrea kiakadt a sztrájk miatt. Igaza van! Észrevételemet a vezetőségnek, a szakszervezetnek és minden egyes MÁV dolgozónak küldöm! Nincs arra kifejezés, hogy mennyire felháborító ez a folyamatos sztrájk sorozat! Sztrájkolni persze van joguk, de mi a céljuk? Az, hogy növeljék a…..
Tamás felvetése. Mellesleg szerintem teljesen jogos a dolog. Üdv!   Nekem egy olyan felvetésem lenne, hogy a bérleteseknek miért nem téríti meg a MÁV a jegy árát a lassan már mindennapossá váló sztrájkok alkalmával? Elvégre nekem van egy olyan szerződésem a MÁV-val,…..
Emlékeztek arra, amikor a kalauz belekötött Gergelybe, mert szerinte csak Hegyeshalomig szólt a jegye? Na kapott választ. Íme, még ő a ludas... Mennyire szánalmas. Most berágtam nagyon! Fel is hívtam a MÁV Direktet. Ott azt a tájékoztatást adták, hogy nem kell semmilyen…..
kakkabéla 2007.09.22 15:00:21
Figyelem szeptember 7-én megszületett a MÁV-Start Zrt üzletszabályzata.http://www.mavstart.hu/utazas/uzletszabalyzat.phpHamarosan átnézem.G..
 Kisiklott egy személyvonat négy kocsija a Keleti pályaudvarnál a Kerepesi úti felüljárónál délután egy órakor. 60-120 perces késésekre lehet számítani az érintett vonalakon (Bp-Miskolc, Bp-Szolnok, Bp-Bécs). Az elővárosi vonatok csak Ferencvárosig, illetve Kőbánya…..
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..