Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobbik 4ever!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
Jobbik 4ever! 2012.02.18 18:40:43
@knausz: Köszönöm! Mindenesetre valóban sokat mondó, ha cáfolat helyett egyszerűen kidobják a hozzászólást. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nagyra becsülöm Török Gábort, és a Jobbikkal kapcsolatos - valós vagy megfizetett - véleményével is teljesen egyetértek.
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
Jobbik 4ever! 2010.03.24 11:11:23
@Oreg: Teljesen igazgad van, de elszámították magukat a rohadt zsidó-cigány komcsik, mert sem a szeplőtlen-fogantatású-hazamegmentő Jobbikot, sem Szűzanya-reinkarnáció Morvait nem tudja lejáratni, hiszen mi, az igaz magyar jobbikosok nem olvassuk el ezeket a köcsögök írta förmedvényeket, és gondolkodás nélkül tudjuk, hogy mindez csak összeesküvés ellenünk, mert rettegnek tőlünk! Egyébként is igazi jobbikos csak kurucinfot olvas, és csak az Igazi Vezetők szavára hallgat!
Szebb jövőt!
Hajra Jobbik, hajrá zsidó, cigány és buzi és hazaárulómentes Magyarország!